Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wat is er te zien dit weekend, 7 en 8 juli, op televisie*?

Wat is er te zien dit weekend, 7 en 8 juli, op televisie*?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favorieten zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet welke je dit weekend zou kunnen gaan kijken.
Het is zomertijd en dat merk je niet alleen buiten maar ook op televisie. Hoewel voetbal nog steeds de boventoon voert en ook Wimbledon en de Tour de France een gooi doen naar de meeste kijkers zal de serieliefhebber toch liever afstemmen op een goede serie. Dit weekend komt er weer het één en ander uit. We hebben sommige even voor je op een rijtje gezet.

Voor de binge-watchers onder ons is op Videoland de complete serie van Dokter Tinus gezet op vrijdag. Ideaal dus om zaterdagochtend mee te starten. Maar Videoland heeft dit weekend wel wat concurrentie te dulden van Netflix. Daar startte op vrijdag onder andere Samantha!, Sacred Games en Anne.

Op zaterdag kan bij CBS een start worden gemaakt van de nog niet uitgezonden laatste afleveringen van de gecancelde series Me, MYSELF & I en Living Biblically. En ook op zaterdag start de nieuwe serie van tvN Mr. Sunshine (2018).

Bij onze Zuiderburen kan op zondag bij Q2 gekeken worden naar het tweede seizoen van Quantico. BBC First zal een start maken met het eerste seizoen van The woman in White (2018) op zondag.

Op zondag gaat de nieuwe HBO-serie Sharp Objects in première, die op maandag te zien zal zijn in Nederland bij Ziggo en in België bij Play More Serie. Die zender heeft een deal met HBO dat alles van HBO uitgezonden wordt binnen 24 uur. Vaak is dat ’s nachts.

In Sharp Objects komt een verslaggeefster met de psychologische demonen uit haar verleden wanneer ze terugkeert naar haar geboortestad om een gewelddadige moord te verslaan. De hoofdrol in de miniserie is voor Amy Adams. Ze geeft gestalte aan journaliste Camille Preaker, die net is ontslagen uit een psychiatrische inrichting. Eenmaal terug in haar oude woonplaats doet ze onderzoek naar de moord op een jong meisje, waarbij ze moet uitkijken dat ze niet opnieuw haar verstand verliest. Sharp Objects is gebaseerd op het gelijknamige boek van Gillian Flynn en bestaat uit acht afleveringen.

Video on youtube


Ga jij voor het voetbal, tennis of wielrennen, of is het toch serie kijken geblazen dit weekend?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten