Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Hulu kondigt premièredatums aan van twee horrorseries

Hulu kondigt premièredatums aan van twee horrorseries

Ben je klaar voor twee nieuwe horror-bovennatuurlijke series van Hulu? Op 13 augustus heeft de zender bekend gemaakt dat Into The Dark en Light As A Feather in oktober van start zullen gaan.
Into The Dark is een anthologieserie, gemaakt door Jason Blu. De twaalf super-sized afleveringen, die één keer per maand op vrijdag van start zullen gaan, vertellen een verhaal over de feestdag van die maand. Elke aflevering heeft de signatuur van het Blumhouse thrillergenre in zich.

6057 into the darkMet dank aan Hulu

Op 5 oktober zal de eerste aflevering, van de serie die een geheel jaar te zien zal zijn, in première gaan. Die aflevering heet The Body en heeft als cast Tom Bateman, Rebecca Rittenhouse, David Hull, Aurora Perrineau en Ray Santiago en vertelt het verhaal van een wereldwijze huurmoordenaar met een cynische blik op de moderne maatschappij. Zijn werk wordt moeilijker gemaakt wanneer hij een lichaam moet vervoeren tijdens de nacht van Halloween, waar iedereen gecharmeerd is door wat zij denken dat zijn moordenaarskostuum is.

Op 2 november gaat de tweede aflevering van start, Flesh & Blood, met Dermot Mulroney, Diana Silvers, Tembi Locke en Meredith Salenger op de castinglijst. Kimberly, een tiener die lijdt aan agorafobie, heeft het huis niet verlaten sinds de moord op haar moeder, die onopgelost blijft. Intussen begint Kimberly onder de hoede van haar toegewijde vader aan de vooravond van Thanksgiving te vermoeden dat ze in gevaar is. En het zijn altijd degenen waarvan je het meeste houdt, die jou het meest pijn doen.

Al op 9 mei 2018 deed MijnSerie verslag van de nieuwe serie Light As A Feather. Deze nieuwe tiendelige bovennatuurlijke dramaserie gaat op 12 oktober in première en volgt vijf tienermeisjes terwijl ze zich bezighouden met de bovennatuurlijke gevolgen van een onschuldig spel dat ‘licht als een veer, stijf als een plank’ heet. Wanneer de meisjes precies zo sterven als was voorspeld, moeten de overlevenden uitzoeken waarom ze het doelwit zijn en of de kwaadaardige kracht mogelijk afkomstig is van een van hen.

6057 LightMet dank aan Wattpad

Op de castinglijst staan onder anderen Liana Liberato, Haley Ramm, Ajiona Alexus, Brianne Tju, Peyton List, Dylan Sprayberry, Jordan Rodrigues, Brent Rivera, Chachi Gonzalez, Alex Lange en Dorian Brown Pham.

Ga jij kijken naar één of twee van deze nieuwe Hulu series?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten