Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wat is er te zien dit weekend, 13 en 14 oktober, op televisie?

Wat is er te zien dit weekend, 13 en 14 oktober, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.
Echt veel tijd houdt de seriefan niet over deze maand, met alle nieuwe series die in première gaan. En uiteraard alle series die in deze maand weer van start zijn gegaan. Gelukkig komt er deze zaterdag niet echt iets uit dus je kunt de hele zaterdag op de bank gaan zitten en inhalen wat je gemist hebt. Als je niets hebt gemist kun je vanaf zaterdag nog series gaan kijken die vrijdag van start zijn gegaan.

Er zijn maar liefst vier series die vrijdag in première zijn gegaan. Bij Amazon The Romanoffs, bij Hulu Light As A Feather. The Haunting of Hill House ging bij Netflix in première en Titans (2018) bij de gloednieuwe zender DC Universe. Ook op vrijdag onder andere Blindspot bij NBC, Dynasty (2017) en het laatste seizoen van Crazy Ex-Girlfriend bij The CW.

Op zaterdag start Videoland met het derde seizoen van Faking It. En bij de Belgen gaan op zaterdag Death In Paradise op Eén en Section De Recherches van start. En dan zondag 14 oktober bij HBO gaat de nieuwe komedieserie Camping (US) in première. En de start van Supergirl en de première van Charmed (2018) bij The CW.

Aan het begin van deze eeuw was de serie Charmed (2018) over de drie heksen Phoebe, Piper en Prue zeer populair. Alyssa Milano, Holly Marie Combs en Shannen Doherty verwierven veel status door hun rollen. Nu komt The CW met een remake; Charmed (2018), waarin de heksen worden vertolkt door Madeleine Mantock, Malonie Diaz en Sarah Jeffrey. Zij spelen Marcy Vaugn, Mel Vera en Maggie Vera. Twee van hen zitten in een rouwproces na het overlijden van hun moeder, als er opeens een derde zus op de stoep staat. Alsof dat nog niet genoeg is, meldt ze dat de zussen eigenlijk heksen zijn.

Video on youtube


Ben jij al helemaal bij, of wordt het dit weekend inhalen geblazen?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten