Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wat is er te zien dit weekend, 22 en 23 december, op televisie?

Wat is er te zien dit weekend, 22 en 23 december, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.
Een weekend met eigenlijk niets nieuws. Echt een weekend dus om te gaan inhalen of te beginnen met een serie die je al heel lang op je wensenlijst hebt staan. Maar de meesten zullen dit weekend wellicht gebruiken om voorbereidingen te treffen voor de komende kerstdagen. Dus alvast hele fijne kerstdagen en veel plezier met inhalen of voorbereiden.

Hoewel er op zaterdag en zondag niet veel uitkomt kun je op die dagen wel gaan zien wat er vrijdag is uitgekomen. Het tweede seizoen van Marvel's Runaways bij Hulu of het eerste seizoen van The Little Drummer Girl (2018) en Versailles bij NPO Start Plus. Heb je Poldark gemist, of wil je het nogmaals gaan zien dan kan dat ook bij NPO Start Plus, waar het eerste en tweede seizoen van start ging op vrijdag.

Poldark is een romantisch kostuumdrama van de BBC over de 18e-eeuwse soldaat Ross Poldark (Aidan Turner), die na het vechten in de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog terugkeert naar zijn woonplaats in Engeland. Hij treft zijn woonplaats echter in volledig andere staat aan dan toen hij vertrok.

Video on youtube


Bij onze zuiderburen kun je bij Play More Serie kijken naar het eerste seizoen van State of Happiness op zondag.

Ga jij je voorbereiden voor Kerstmis of beginnen aan iets nieuws op de televisie?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten