Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wat is er te zien dit weekend, 29 en 30 december, op televisie?

Wat is er te zien dit weekend, 29 en 30 december, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.
Voor de laatste keer een Wat is er te zien. Vanaf 4 januari zal er tweemaal per week een overzicht komen met daarin de Vlaamse en Nederlandse zenders. Maar voor nu nog even wat er het allerlaatste weekend van 2019 uit gaat komen. Met het nieuwe jaar in zicht is dit het laatste weekend dat je nog het één en ander kunt beginnen of afmaken. Alvast een gelukkig 2019.

Op vrijdag startte bij NPO Start Plus Cold Feet, daar zijn dan zeven seizoenen te volgen. Ideaal om te gaan binge-watchen in het weekend. Heb je het nog niet gezien, op vrijdag startte ook het eerste seizoen van The Little Drummer Girl (2018) bij NPO 2. En de interactieve Black Mirror: Bandersnatch-film op Netflix.

Zaterdag kun je op NPO 3 een start maken met het tweede seizoen van Springfloden en de slotaflevering van Heer & Meester is te zien op NPO 1.

Heer & Meester de film is een Nederlands drama uit 2018 met in de hoofdrol Daan Schuurmans. De film is het langverwachte slot van de misdaadserie Heer & Meester, die op NPO 1 bij Omroep MAX te zien was. In de film wordt privédetective Valentijn Rixtus Bentinck geconfronteerd met zijn verleden. De serie draaide om de zoektocht van hij naar zijn achtergrond en afkomst. Naast Schuurmans zijn ook Sophie van Winden, Hubert Fermin en Robert de Hoog te zien in de film. Van Heer en Meester verschenen twee seizoenen van ieder tien afleveringen. De reeksen werden in het voorjaar van 2014 en 2016 uitgezonden. De uitzendingen trokken gemiddeld meer dan een miljoen kijkers.

Video on youtube


Zondag kun je op FOX het tweede seizoen van The Orville gaan zien.

Met welke serie ga jij eindigen 2018?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten