Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Bates Motel, Homeland en Shadowhunters in februari bij Netflix

Bates Motel, Homeland en Shadowhunters in februari bij Netflix

Het derde seizoen van Shadowhunters, het zevende seizoen van Homeland en het vijfde seizoen van Bates Motel komen in februari naar Netflix.
Er is goed nieuws voor de fans van Homeland, Shadowhunters en Bates Motel. Netflix heeft de datums vrijgegeven wanneer de series te zien zullen zijn bij de streamingdienst.

Op 12 februari zal het één na laatste seizoen van de spannende misdaadserie Homeland van start gaan bij de streamingservice. Het zevende seizoen werd begin 2018 uitgezonden door Showtime. De fans staat nog één allerlaatste seizoen te wachten dat binnenkort in productie zal gaan. Wanneer het achtste seizoen van start zal gaan is nog niet bekend gemaakt.



Bates Motel van A&E beleefde in april 2017 zijn allerlaatste aflevering. Netflix gaat het allerlaatste vijfde seizoen vanaf 20 februari streamen. In het vijfde seizoen had Rhianna een rol als Marion Crane. De prequel van Psycho zag Norman Bates (Freddy Highmore) en zijn moeder Norma (Vera Farmiga) als zij verhuizen naar het wereldberoemde huis naast het wereldberoemde motel. In het vijfde seizoen wordt Psycho door Marion Crane verbonden met Bates Motel. Leuk detail het vijfde seizoen ging ook op 20 februari van start bij A&A maar dan in 2017.



Shadowhunters seizoen 3B zal op 25 februari van start gaan bij Freeform en een dag later, op 26 februari, zal het laatste deel van het allerlaatste seizoen te zien zijn bij Netflix. Het derde seizoen werd in juni 2018 gecanceld door Freeform en krijgt een speciale tweedelige seriefinale.



Heb jij het zevende seizoen van Homeland en het vijfde seizoen van Bates Motel al gezien? Of heb je gewacht tot Netflix het zou gaan streamen?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten