Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
HBO onthult startdatums van Veep en Big Little Lies

HBO onthult startdatums van Veep en Big Little Lies

HBO heeft startdatums gepland voor de nieuwe seizoenen van Veep en Big Little Lies. Ook is er meer bekend over de première van miniserie Chernobyl.
Het zevende en laatste seizoen van Veep, dat werd vertraagd door de kankerdiagnose van actrice Julia Louis-Dreyfus, gaat van start op zondag 31 maart. Veep gaat over Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus) die erachter komt dat de functie van vice-president van de Verenigde Staten van Amerika niet is wat ze ervan had verwacht

Video on youtube


Het tweede seizoen van Big Little Lies, dat Meryl Streep toevoegt aan de cast met Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern en Zoe Kravitz, gaat van start in juni maar heeft nog geen exacte datum. De serie is gebaseerd op de roman Big Little Lies van Liane Moriarty en speelt zich af op basisschool Pirriwee Public waar het een chaos is.

Chernobyl, de vijfdelige miniserie van HBO en Sky over de nucleaire tragedie in 1986 in de Sovjet-Unie, gaat in première in mei, maar heeft ook nog geen exacte datum. Het was een van de ergste door de mens veroorzaakte catastrofes in de geschiedenis, en de miniserie volgt van de mannen en vrouwen die grote offers hebben gebracht om Europa te redden van onvoorstelbare rampspoed. Jared Harris, Stellan Skarsgård en Emily Watson spelen rollen in de serie.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten