Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Vampierserie van Penoza-regisseur in januari op NPO 3

Vampierserie van Penoza-regisseur in januari op NPO 3

AVROTROS start op 11 januari met het uitzenden van Heirs of the Night, de internationale vampierenserie die de Nederlandse regisseur Diederik van Rooijen heeft gemaakt.
De dertien afleveringen van het eerste seizoen zijn te volgen op NPO 3. Van Rooijen werd in Nederland vooral bekend dankzij de maffiaserie Penoza, waar eind november de langverwachte bioscoopfilm van uitkomt. De nieuwe serie, die in Nederland als Vampieren in de Nacht wordt uitgezonden, speelt zich af in 1889 en vertelt het verhaal van de vijf overgebleven vampierenclans in Europa, die trainen om te overleven.

In hun midden is de 14-jarige Alisa, die de macht heeft om te kiezen tussen het eeuwige leven als een vampier of alle vampiers te laten leven als mensen. De tv-serie is gebaseerd op de Duitse boekenreeks Die Erben der Nacht.

Video on youtube


In de grote internationale serie spelen diverse Nederlandse acteurs mee, zoals Monic Hendrickx, Sallie Harmsen, Anna Drijver en Benja Bruijning. Heirs of the Night is ontwikkeld door de Nederlandse producent Lemming Film, in samenwerking met drie Europese omroepen: AVROTROS, NDR (Duitsland) en NRK (Noorwegen).
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten