Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
NBC vernieuwt alle Law & Order- en Chicago-series met nieuwe seizoenen

NBC vernieuwt alle Law & Order- en Chicago-series met nieuwe seizoenen

Zender NBC heeft al zijn zes dramaseries van uitvoerend producent Dick Wolf, bestaande uit drie Law & Order-series en drie Chicago-series, verlengd voor het televisieseizoen 2023-24.
Dick Wolf kan de zaal huren en de taart bestellen. Al zijn zes series bij NBC komen allemaal terug voor het nieuwe televisieseizoen 2023-24: Chicago Med, Chicago Fire, Chicago PD, Law & Order, Law & Order: Organized Crime en Law & Order: Special Victims Unit.

"We begrijpen de emotionele band die ons publiek heeft met deze personages en we kunnen niet wachten om volgend seizoen meer van hun verhalen voor het voetlicht te brengen", aldus Lisa Katz, President, Scripted Programming, NBCUniversal en Streaming. "Een enorme dank aan Dick en zijn geweldige team die de meesters zijn in het produceren van ongelooflijk meeslepende televisie week na week."

"Ik ben blij dat ik mijn relatie van vier decennia met Universal Television en NBC kan voortzetten," zei uitvoerend producent Dick Wolf. "Dat alle zes de series opnieuw worden opgenomen is de ultieme bekroning voor onze ongelooflijke casts, producenten en schrijvers. Ik wil ook graag onze trouwe fans bedanken die onze NBC-series in de lucht hebben gehouden voor wat in totaal 84 seizoenen zullen zijn."

Chicago Med

Chicago Med is een medische dramaserie met in de hoofdrollen Nick Gehlfuss, Oliver Platt, S. Epatha Merkerson, Brian Tee, Steven Weber, Marlyne Barrett, Dominic Rains, Kristen Hager, Guy Lockard en Jessy Schram.

Het achtste seizoen wordt momenteel uitgezonden op woensdagavond en eindigt in mei.

Het verhaal volgt de artsen, verpleegkundigen en medewerkers van het hypermoderne traumacentrum van de stad, Gaffney Chicago Medical Center, door de chaos van hun dagelijkse leven. Als een team confronteren ze de meest kritieke medische gevallen en uitdagende ethische dilemma's van de Windy City met moed, medeleven en geavanceerde geneeskunde. De serie bevat soms cross-overs met Chicago Fire en Chicago PD.

Chicago Fire

Chicago Fire is verlengd voor een twaalfde seizoen. Het elfde seizoen wordt uitgezonden op woensdagavond en eindigt in mei.

In Chicago Fire, een dramaserie voor eerstehulpverleners, spelen Taylor Kinney, David Eigenberg, Eamonn Walker, Christian Stolte, Joe Minoso, Kara Killmer, Miranda Rae Mayo, Alberto Rosende, Daniel Kyri en Hanako Greensmith de hoofdrollen.

Deze serie draait om het persoonlijke en professionele leven van de brandweermannen, reddingsploeg en paramedici van Chicago Firehouse 51. Bataljonshoofd Wallace Boden (Walker), Lt. Kelly Severide (Kinney), Lt. Stella Kidd (Mayo) en hun teamgenoten riskeren week in week uit hun leven om de burgers van de Windy City te redden en te beschermen. De serie bevat ook cross-overs met Chicago Med en Chicago PD.

Chicago PD

Chicago PD wordt voor een elfde jaar verlengd. Het huidige tiende seizoen loopt op woensdagavond en eindigt in mei.

In Chicago PD, een politiedrama-serie, spelen Jason Beghe, Patrick John Flueger, Marina Squerciati, LaRoyce Hawkins, Tracy Spiridakos, Amy Morton, Benjamin Levy Aguilar en Jesse Lee Soffer de hoofdrollen.

Deze serie volgt het persoonlijke en professionele leven van de mannen en vrouwen van de elite Inlichtingendienst van de politie van Chicago. Zij bestrijden de meest gruwelijke misdrijven van de stad, waaronder georganiseerde misdaad, drugshandel en high-profile moorden. Rechercheur Sgt. Hank Voight (Beghe) staat in het middelpunt van de misdaadbestrijding en hij doet alles om criminelen voor het gerecht te brengen. De serie bevat ook cross-overs met Chicago Med en Chicago Fire.

Law & Order

De originele Law & Order-serie is verlengd voor een 23e seizoen. Het 22e seizoen wordt momenteel uitgezonden op donderdagavond en zal in mei eindigen.

Law & Order is een misdaadserie met Sam Waterston, Jeffrey Donovan, Camryn Manheim, Hugh Dancy, Odelya Halevi en Mehcad Brooks.

Het verhaal speelt zich af in New York City en volgt de politie die misdaden onderzoekt en de officieren van justitie die de daders vervolgen. Tot de personages behoren officier van justitie Jack McCoy (Waterson), assistent-officier van justitie Samantha Maroun (Odelya), assistent-officier van justitie Nolan Price (Dancy), luitenant Kate Dixon (Manheim), rechercheur Frank Cosgrove (Donovan) en junior rechercheur Jalen Shaw (Brooks). De verhalen zijn vaak gebaseerd op echte zaken en de afleveringen zijn verdeeld tussen een strafrechtelijk onderzoek en het proces dat daarop volgt.

Law & Order: Special Victims Unit

Law & Order: Special Victims Unit heeft Mariska Hargitay, Ice-T, Peter Scanavino, Octavio Pisano, Molly Burnett en Kelli Giddish in de hoofdrollen.

Het 24e seizoen wordt momenteel uitgezonden op donderdagavond en eindigt in mei.

De door Wolf gecreëerde politiedramaserie draait om Lt. Olivia Benson (Hargitay) en haar eliteteam van New York City Police Department rechercheurs die misdaden zoals seksueel geweld, kindermisbruik en huiselijk geweld onderzoeken. Het team bestaat uit Sergeant Odafin 'Fin' Tutuola (Ice-T), rechercheur Amanda Rollins (Giddish), junior rechercheur Joe Velasco (Pisano) en Grace Muncy (Burnett). Ondertussen onderzoekt Assistant District Attorney Dominick 'Sonny' Carisi (Scanavino) de politiek van het DA kantoor.

Law & Order: Organized Crime

Law & Order: Organized Crime is voor een vierde jaar verlengd. De afleveringen van het derde seizoen worden uitgezonden op donderdagavond en eindigen in mei.

Law & Order: Organized Crime is een spin-offserie van Law & Order: Special Victims Unit en heeft Christopher Meloni, Danielle Moné Truitt, Ainsley Seiger, Brent Antonello en Rick Gonzalez in de hoofdrollen.

Het verhaal volgt de detectives van de NYPD's Organized Crime Control Bureau als ze werken om de meest gemene en gewelddadige illegale ondernemingen van de stad te ontmantelen. Rechercheur Elliot Stabler (Meloni) is na tien jaar afwezigheid terug bij de politie en moet zijn leven opnieuw opbouwen na een verwoestend persoonlijk verlies. Stabler's sergeant en partner, Ayanna Bell (Truitt), leidt de task force. Jet Slootmaekers (Seiger) is oplettend en bedrieglijk slim en gebruikt haar technische expertise en hackingvaardigheden om het team een voorsprong te geven op hun doelwit. Detectives Jamie Whelan (Antonello) en Bobby Reyes (Gonzalez) zijn recente toevoegingen aan het team.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten