Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Power Book IV: Force vernieuwd met derde seizoen

Power Book IV: Force vernieuwd met derde seizoen

Power Book IV: Force is vernieuwd voor een derde seizoen door en bij Starz.
Seizoen 2 van de derde spin-off in de Power-franchise volgde Tommy Egan (Joseph Sikora), die op een missie was om de dood van Liliana te wreken. Nu de Flynn-organisatie verzwakt is, is hij vastbeslotener dan ooit om de drugswereld in Chicago over te nemen. Maar nu CBI in het midden verdeeld is, moeten Tommy en Diamond eerst hun voorsprong op Jenard behouden. Terwijl hun facties op straat ruzie maken, profiteert Tommy van een nieuwe rivaliteit tussen de Serviërs en Miguel Garcia, de meest geduchte drugsbaron in Chicago.

Nadat Tommy een kettingreactie van geweld heeft veroorzaakt bij het nastreven van zijn ambitie, moet hij zich haasten om de mannen voor te blijven die komen voor wat van hen is, een federale taskforce, en een sadistische leverancier met een directe lijn naar het kartel. Ondertussen wordt Tommy verscheurd door de belofte van een tweede kans bij zijn bloedfamilie en moet hij beslissen wat hij bereid is op te offeren om eindelijk de troon van een kingpin te bestijgen.

14494 Power Book Force 1

“De reactie van fans op dit actievolle seizoen van Force was ongelooflijk”, zegt Kathryn Busby, president van Programming voor Starz. “Ze hebben duidelijk gemaakt dat ze meer Tommy nodig hebben en we zijn blij dat we dat kunnen leveren. Kerstmis is inderdaad vroeg gekomen!”

Naast Sikora bevatte de cast van Power Book IV: Force Seizoen 2, onder andere, Isaac Keys als “Diamond Sampson”, Lili Simmons als “Claudia Flynn”, Shane Harper als “Vic Flynn”, Kris D. Lofton als “Jenard Sampson”, Carmela Zumbado als “Mireya Garcia”, Manuel Eduardo Ramirez als “Miguel Garcia”, Miriam A. Hyman als “US Attorney Stacy Marks”, Adrienne Walker als “Shanti 'Showstopper' Page”, Anthony Fleming III als “JP” en Lucien Cambric als “D -Mac."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

JanWillemK
16 december 2023, 20:40
Uitstekend nieuws. Geweldige cast en een zeer actievolle serie.
Wat mij betreft mag deze serie nog jaren door gaan.
0
Log in om een reactie achter te laten