Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Prime Video vernieuwt Invincible, Sausage Party: Foodtopia en Hazbin Hotel

Prime Video heeft nieuwe seizoenen besteld van de animatieseries Invincible, Sausage Party: Foodtopia en Hazbin Hotel.
Het nieuws werd onthuld op San Diego Comic-Con. Daarnaast werden er exclusieve clips onthuld voor het aankomende derde seizoen van The Legend of Vox Machina, dat op donderdag 3 oktober van start gaat, en de nieuwe serie Batman: Caped Crusader, die op donderdag 1 augustus in première gaat. Ook werd er een eerste blik geworpen op het blauwe pak van Invincible, dat te zien zal zijn in het aankomende derde seizoen van de serie.

15759 Prime Video animatieseries
(met de klok mee: Invincible, The Legend of Vox Machina, Sausage Party: Foodtopia en Hazbin Hotel)

Invincible, een coproductie van Skybound Animation en Amazon MGM Studios, werd vernieuwd met een vierde seizoen nadat het zijn eerste Emmy-nominatie had ontvangen voor Outstanding Character Voice-Over Performance voor Sterling K. Brown.

Hazbin Hotel, van A24 en Bento Box Entertainment, is vernieuwd met een derde en vierde seizoen; en The Sausage Party: Foodtopia scoorde een vernieuwing voor een tweede seizoen. Deze laatste is een coproductie van Annapurna Television, Sony Pictures Television en Amazon MGM Studios.

Vooruitlopend op de start van The Legend of Vox Machina seizoen drie op 3 oktober, laat een teaser trailer zien hoe de "geliefde band van buitenbeentjes, inclusief hun vriend Gilmore," het opneemt tegen een groep bewakers in de stad Ank'Harel, waar ze kiezen om te vechten of te vluchten. De serie komt van Amazon MGM Studios, Critical Role en Titmouse.

Fans konden de wereldpremière van Batman: Caped Crusader zien op zaterdag 27 juli tijdens San Diego Comic-Con met uitvoerend producent Matt Reeves en castleden Hamish Linklater, Jamie Chung en Minnie Driver. De titel wordt geproduceerd door Warner Bros. Animation, Bad Robot Productions en 6th & Idaho.

15759 poster Invincible s3

Video on youtube


Video on youtube
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten