Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Nieuws over drie Netflix series

Netflix vernieuwt, start met de opnames en maakt een boekenreeks van een serie. Lees het nieuws over Unbreakable Kimmy Schmidt, 13 Reasons Why en Black Mirror hieronder.

We beginnen met goed nieuws voor alle fans van de komedie Unbreakable Kimmy Schmidt. Slechts een maand nadat het derde seizoen van start is gegaan bij de streamingdienst, is de serie vernieuwd met een vierde seizoen. Het vierde seizoen van Unbreakable Kimmy Schmidt zal in 2018 te zien zijn bij Netflix.

Dan de drama 13 Reasons Why. De opnames voor het tweede seizoen zijn officieel van start gegaan. In april kondigde Netflix aan dat de serie 13 Reasons Why een tweede seizoen krijgt, die in 2018 uitgezonden wordt.



Black Mirror zal worden uitgebreid met een boekenreeks van drie delen. De drie delen worden vanaf 2018 uitgegeven. In elk boek zullen drie novelles worden geschreven door een variëteit aan auteurs. Black Mirror-bedenker Charlie Brooker zal als editor optreden. De novelles zullen originele verhalen bevatten, waarvan het eerste deel uitkomt in februari 2018. Brooker kondigde aan dat de geheel nieuwe werken uit zullen komen in een hightech papierformaat. De serie Black Mirror is al inmiddels vernieuwd met een vierde seizoen.

Ben jij blij met de vernieuwing van Unbreakable Kimmy Schmidt? Ga jij het tweede seizoen van 13 Reasons Why op je te-kijken-lijst zetten? Zou jij de boeken van Black Mirror lezen?



Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten