Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
CBC vernieuwd twee juridische dramaseries

CBC vernieuwd twee juridische dramaseries

CBC heeft de juridische dramaseries Burden of Truth en Diggstown vernieuwd met respectievelijk een vierde en derde seizoen.
Burden of Truth is door CBC vernieuwd met een vierde seizoen, de serie ging in 2018 in première bij het netwerk. Het vierde seizoen van Burden of Truth zal net als het tweede en derde seizoen uit acht afleveringen bestaan. De productie zal later deze zomer van start gaan in Winnipeg, Manitoba.

Daarnaast heeft CBC ook een andere juridische dramaserie vernieuwd. Diggstown is vernieuwd met een derde seizoen. De start van de productie van het derde seizoen van Diggstown staat gepland voor begin 2021.

Burden of Truth werd bedacht door Brad Simpson (Rookie Blue) en draait om Joanna Hanley (Kristin Kreuk, Beauty and the Beast), een advocate uit de grote stad. Ze keert terug naar haar geboorte dorp om een zaak aan te nemen, van een groep meisjes die allemaal lijden aan een mysterieuze ziekte.

Video on youtube


Diggstown draait om Marcie Diggs (Vinessa Antoine, Heartland), een bedrijfsjurist die haar prioriteiten heroverweegt nadat haar geliefde tante na een kwaadwillige vervolging zelfmoord pleegt. Marcie komt terecht bij een kantoor voor juridische bijstand in Dartmouth en wordt gedreven door één ding, voorkomen dat onschuldige levens worden vernietigd door het rechtssysteem.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten