Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
HBO Max dropt teaser met eerste blik op nieuwe series om naar uit te kijken

HBO Max dropt teaser met eerste blik op nieuwe series om naar uit te kijken

Max heeft een teaser laten vallen voor zijn 2024 line-up met nooit eerder vertoonde beelden van nieuwe HBO Originals.
De beelden zijn afkomstig van onder meer nieuwe series als de gelimiteerde serie The Sympathizer, samen met de comedyserie The Franchise en de nieuwe Max Original The Penguin met Colin Farrell in de hoofdrol (die zegt: "de wereld is niet geschapen voor mannen zoals wij").

The Penguin

In de teaser zijn ook eerste beelden te zien van Curb Your Enthusiasm, Industry (welkom, Kit Harington!), My Brilliant Friend/L'Amica Geniale, The Jinx, Tokyo Vice en Hacks, evenals nieuwe beelden van House of the Dragon en True Detective: Night Country met Jodie Foster en Kali Reis in de hoofdrollen.

Er zijn ook scènes te zien uit de HBO Original gelimiteerde serie The Regime (voorheen getiteld The Palace) met Kate Winslet, samen met de nieuwe Max Originals Conan O'Brien Must Go en Pretty Little Liars: Summer School (voorheen getiteld Pretty Little Liars: Original Sin) en de terugkeer van The Sex Lives of College Girls.

En opdat we het niet vergeten, herinnert Max ons eraan dat er nog meer is van The Last of Us, The White Lotus, Euphoria en de Max Original-serie And Just Like That… - maar niet voor 2025. Om ons ongeduldig te maken, is er een snelle blik op de IT spin-off Welcome To Derry die volgend jaar met Halloween zou verschijnen, maar sindsdien is uitgesteld tot 2025.

Op 2 december dropte HBO de eerste teaser trailer voor House of the Dragon seizoen twee voor de release in de zomer van 2024. Er komen veel nieuwe acteurs naar de Game of Thrones spin-off, waaronder Clinton Liberty als Addam of Hull, Jamie Kenna als Ser Alfred Broome, Kieran Bew als Hugh, Tom Bennett als Ulf, Tom Taylor als Lord Cregan Stark en Vincent Regan als Ser Rickard Thorne.

Hieronder kun je de teaser van HBO Max bekijken.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Futsudo
Futsudo 9 december 2023, 16:20
Geweldige teaser van HBO Max. Dat wordt smullen geblazen!
Log in om een reactie achter te laten