Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Sundance TV en AMC+ geven trailer en poster vrij voor Sanctuary: A Witch's Tale

Sundance TV en AMC+ geven trailer en poster vrij voor Sanctuary: A Witch's Tale

Sanctuary: A Witch's Tale komt in januari naar Sundance Now en AMC+ en kijkers krijgen een kijkje in de nieuwe bovennatuurlijke serie met de release van een trailer.
De serie, met in de hoofdrollen Elaine Cassidy (No Offence), Hazel Doupe (Smother), Amy de Bhrun (Line of Duty), Stephanie Levi-John (The Spanish Princess), Valerie O'Connor (Roy (2009)), Kelly Campbell (Vikings) en Stephen Lord (Penny Dreadful), is gemaakt door Debbie Horsfield en gebaseerd op de roman van V.V. James. Het hedendaagse drama speelt zich af in een wereld waar hekserij echt is en het verhaal volgt heksen in het kleine Engelse stadje Sanctuary.

14500 Sanctuary: A Witch's Tale foto

Sundance Now onthulde meer over de serie in onderstaand persbericht:

"AMC+ en Sundance Now onthullen vandaag de trailer en de belangrijkste beelden voor de zevendelige dramaserie Sanctuary: A Witch's Tale, geschreven en gecreëerd door Debbie Horsfield en bewerkt naar de roman van V.V. James, die werd geprezen als "briljant" en "meeslepend" door critici wereldwijd. De Sundance Now Original-serie begint met een première van twee afleveringen op donderdag 4 januari, exclusief op AMC+ en Sundance Now, met wekelijks nieuwe afleveringen. De serie zal beschikbaar zijn op alle platforms in de VS en Canada.

Sanctuary: A Witch's Tale speelt zich af in een hedendaagse wereld waar hekserij echt is. Het speelt zich af in het idyllische Engelse stadje Sanctuary, waar heksen al honderden jaren vredig leven als gewaardeerde leden van de samenleving. Tot nu...

Centraal in het verhaal staat Sarah Fenn (Elaine Cassidy), de heks van Sanctuary, op wie de stad vertrouwt om hun problemen op te lossen wanneer conventionele remedies hebben gefaald. Wanneer de plaatselijke tiener-rugbyster Dan Whithall op tragische wijze omkomt bij een ogenschijnlijk ongeluk, legt zijn dood een angstaanjagende onderstroom van achterdocht en angst bloot tegenover Sarah en haar tienerdochter Harper (Hazel Doupe). De moeder van de overledene, Abigail (Amy de Bhrun), ooit Sarah's beste vriendin, wordt geteisterd door verdriet en om de dood van haar zoon te wreken start ze een moderne heksenjacht om 'gerechtigheid' te krijgen, koste wat het kost.

Sanctuary: A Witch's Tale heeft Cassidy, Doupe en de Bhrun in de hoofdrollen, samen met Stephanie Levi-John, Valerie O'Connor, Kelly Campbell en Stephen Lord. De serie wordt geproduceerd door Monumental Television (Mrs Sidhu Investigates, Harlots) en wordt geregisseerd door Lisa Mulcahy en Justin Molotnikov."

Hieronder kun je de poster en trailer voor Sanctuary: A Witch's Tale bekijken.

14500 Sanctuary: A Witch's Tale poster
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten