Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nicole Kidman doorstaat een plotselinge familietragedie in trailer voor Expats

Nicole Kidman doorstaat een plotselinge familietragedie in trailer voor Expats

Prime Video heeft een trailer vrijgegeven voor de zesdelige gelimiteerde serie Expats, met onder andere Nicole Kidman.
De serie, voorheen getiteld The Expatriates, is geregisseerd door Lulu Wang en gebaseerd op Janice Y.K. Lee's bestseller The Expatriates.

"Soms wil ik gewoon alleen zijn. Waar ik niet iemands vrouw ben, niet iemands moeder. Waar ik niet gedefinieerd word door tragedie." Deze woorden van Nicole Kidman's Margaret openen de eerste trailer voor Expats.

14527 Expats foto 1

Naast Kidman spelen ook Sarayu Blue (The Shrink Next Door), Ji-young Yoo (Sweet Home), Brian Tee (Chicago Med) en Jack Huston (Anne Rice's Mayfair Witches) de hoofdrollen in de serie die op vrijdag 26 januari in première gaat.

Expats draait om drie Amerikaanse vrouwen - Margaret (Kidman), Hilary (Blue) en Mercy (Yoo) - wier levens elkaar kruisen na een plotselinge familietragedie. De serie bevraagt privileges en onderzoekt wat er gebeurt als de grens tussen slachtofferschap en schuld vervaagt. Tee speelt Margaret's echtgenoot Clarke en Huston speelt Hilary's echtgenoot David.

Wang is de bedenker, regisseur en schrijver van Expats. Ze produceert de serie ook samen met Daniele Melia voor Local Time. Kidman is uitvoerend producent van de serie samen met Per Saari voor Blossom Films, samen met Alice Bell (The Beautiful Lie), die als eerste schrijver aan boord kwam voor de serie.

Theresa Park voor Per Capita Productions en Stan Wlodkowski zijn ook uitvoerende producenten. Vera Miao, Gursimran Sandhu en Lee dienden als schrijvers voor Expats met Bell en Wang.

De serie start met twee afleveringen op 26 januari, met wekelijks nieuwe afleveringen tot de finale op 23 februari op Prime Video.

Hieronder kun je de trailer voor Expats bekijken.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten