Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
ABC geeft trailers vrij voor zijn series voor het aankomende seizoen

ABC geeft trailers vrij voor zijn series voor het aankomende seizoen

ABC heeft een heleboel trailers onthuld, waaronder het zevende en laatste seizoen van The Good Doctor en Station 19.
Behalve een trailer voor The Good Doctor komt ABC ook met trailers voor seizoen drie van Abbott Elementary, seizoen zes van The Rookie, Not Dead Yet seizoen twee, Will Trent seizoen twee, The Conners seizoen zes en een teaser voor het zevende en laatste seizoen van Station 19.

Je kunt hieronder de trailer bekijken van The Good Doctor, het laatste hoofdstuk van het medische drama met Freddie Highmore in de hoofdrol en als uitvoerend producent. De trailer geeft een voorproefje van de hartverscheurende laatste afleveringen die beginnen na de geboorte van Shaun (Highmore) en Lea's (Paige Spara) zoon. Het laatste seizoen van The Good Doctor gaat dinsdag 20 februari van start op ABC.

Video on youtube


In Abbott Elementary seizoen drie is directeur Ava Coleman net terug van een zomer op Harvard en klaar om een aantal strikte veranderingen door te voeren. Seizoen drie van Abbott Elementary gaat woensdag 7 februari van start op ABC. Hieronder kun je de trailer voor Abbott Elementary seizoen drie bekijken.

Video on youtube


Seizoen zes van The Rookie gaat verder na de aanvallen die het Mid-Wilshire team te verduren kreeg in de finale van seizoen vijf. Nathan Fillion speelt de hoofdrol in de dramaserie van Entertainment One en ABC Signature, een onderdeel van Disney Television Studios. Seizoen zes van The Rookie gaat dinsdag 20 februari van start op ABC. Hieronder kun je de trailer voor The Rookie seizoen zes bekijken.

Video on youtube


Ramon Rodríguez speelt de rol van Special Agent Will Trent in de dramaserie Will Trent. In de officiële trailer zien we exploderende auto's, Will Trent die bommen onschadelijk maakt, een hysterische vrouw probeert te kalmeren en nog veel meer. Seizoen twee van Will Trent gaat dinsdag 20 februari van start. Hieronder kun je de trailer voor Will Trent seizoen twee bekijken.

Video on youtube


"Heb je je vrienden verteld dat je geesten ziet?" Zo begint de trailer voor Not Dead Yet seizoen twee, met Gina Rodriguez in de hoofdrol als Nell Serrano, een blutte en pas vrijgezelle zelfbeschreven ramp, die werkt aan het opnieuw opstarten van het leven en de carrière die ze tien jaar geleden achterliet. Not Dead Yet seizoen twee gaat woensdag 7 februari van start op ABC. Hieronder kun je de trailer voor het tweede seizoen van Not Dead Yet bekijken.

Video on youtube


In de trailer voor The Conners seizoen zes krijgen we een eerste blik op Nick Offerman, die dit seizoen een gastrol speelt. Seizoen zes gaat woensdag 7 februari van start op ABC. Hieronder kun je de trailer voor The Conners seizoen zes bekijken.

Video on youtube


We krijgen ook een eerste blik op het zevende en laatste seizoen van Station 19. De serie keert terug met nieuwe showrunners Zoanne Clack en Peter Paige, die Krista Vernoff opvolgen. Het laatste seizoen van Station 19 gaat woensdag 14 maart van start op ABC.

Hieronder kun je de teaser bekijken voor het zevende seizoen van Station 19.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten