Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Peacock geeft trailer en nieuwe foto's vrij voor Fight Night: The Million Dollar Heist

Peacock geeft trailer en nieuwe foto's vrij voor Fight Night: The Million Dollar Heist

Peacock heeft de eerste trailer van Fight Night: The Million Dollar Heist vrijgegeven.
Fight Night: The Million Dollar Heist is de aankomende Peacock-serie die het verhaal vertelt van een beruchte gewapende overval na Muhammad Ali's historische comebackgevecht in 1970. Je kunt hieronder en onderaan dit nieuwsbericht ook enkele nieuwe foto's bekijken.

15733 Fight Night foto 1

De serie is gebaseerd op de gelijknamige waargebeurde misdaad-podcast van iHeart en volgt het beruchte verhaal van hoe een gewapende overval op de avond van Muhammad Ali's (Dexter Darden) historische comebackgevecht in 1970 niet alleen het leven van één man veranderde, maar uiteindelijk ook Atlanta veranderde in het 'Zwarte Mekka'.

Wanneer een ritselaar genaamd Chicken Man (Kevin Hart, foto boven) een nafeest organiseert om het gevecht te vieren met een gastenlijst van de rijksten van het land, eindigt de avond met de meest schaamteloze criminele roof uit de onderwereld in de geschiedenis van Atlanta.

Chicken Man wordt ervan verdacht de misdaad te hebben beraamd en is vastbesloten zijn naam te zuiveren, maar moet zijn oude tegenstander J.D. Hudson (Don Cheadle) overtuigen, een van de eerste zwarte rechercheurs in het gesegregeerde politiekorps van de stad, die de verantwoordelijken voor het gerecht moet brengen.

De hoofdrolspelers zijn Samuel L. Jackson, Taraji P. Henson en Terrence Howard. Gastacteurs zijn onder andere Chloe Bailey, Marsha Stephanie Blake, Lori Harvey en Sinqua Walls.

Fight Night: The Million Dollar Heist is gemaakt en geschreven door Shaye Ogbonna op basis van de gelijknamige podcast van iHeartPodcasts, Doghouse Pictures en Will Packer Media.

Ogbonna en Jason Horwitch dienen als showrunners; zij produceren samen met Hart, Bryan Smiley en Mike Stein voor Hart's Hartbeat, Packer en Sabrina Wind voor Will Packer Media, Conal Byrne, Will Pearson en Carrie Lieberman voor iHeartPodcasts, Jeff Keating en Lars Jacobson.

Tiffany Brown van Hartbeat en Kenny Burns van Studio 43 zullen co-uitvoerend produceren. De serie komt van Universal Television, een divisie van Universal Studio Group.

Fight Night: The Million Dollar Heist gaat donderdag 5 september in première op Peacock.

Bekijk hieronder meer foto's en de trailer.

15733 Fight Night foto 2

15733 Fight Night foto 3

15733 Fight Night foto 4
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten