Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Prime Video geeft eerste foto's vrij van Malice met David Duchovny en Carice van Houten

Prime Video geeft eerste foto's vrij van Malice met David Duchovny en Carice van Houten

Malice gaat in 2025 in première op Prime Video en de streamingdienst heeft de eerste foto's vrijgegeven van de nieuwe serie.
David Duchovny, Carice van Houten en Jack Whitehall spelen de hoofdrollen in Malice. De zes afleveringen tellende thriller is onlangs gefilmd in Londen en Griekenland.

De serie volgt wat er gebeurt als een man (Whitehall) infiltreert in een rijke familie die hij wil vernietigen. Christine Adams, Raza Jaffrey, Rianna Kellman en Jade Khan zijn ook te zien in de serie.

15800 Malice foto 1

Prime Video onthulde meer over de aankomende serie in onderstaand persbericht:

"Prime Video heeft vandaag de eerste beelden vrijgegeven van de gloednieuwe Britse Original Malice van James Wood met in de hoofdrollen David Duchovny (The X Files), Carice van Houten (Game of Thrones) en Jack Whitehall (Good Omens). De serie is onlangs afgerond na opnames in Londen en Griekenland en wordt volgend jaar gelanceerd in 240 landen en gebieden op Prime Video.

Jack Whitehall speelt Adam Healey, een charmante mannelijke oppas die infiltreert in de brutale, rijke familie Tanner om ze te vernietigen.

Deze psychologische thriller zit vol duistere familiegeheimen, manipulatie en verraad en stelt de vraag waarom Adam Jamie Tanner zo veracht.

David Duchovny speelt Jamie Tanner; Carice van Houten speelt Nat Tanner, Jamie's vrouw; en Harry Gilby, Teddie Allen en Phoenix Laroche spelen hun drie kinderen.

Verder bestaat de cast uit Christine Adams als Nat's beste vriendin Jules; Raza Jaffrey als Damien, de man van Jules; en nieuwkomers Rianna Kellman en Jade Khan als Jules en Damien's dochters.

Jack Whitehall zei: "Wat een ongelofelijke 18 weken zijn het geweest - van de opnames in Londen in februari tot het einde in de hitte van 37 graden in Paros, de hele opnames zijn een geweldige ervaring geweest en ik kan niet trotser zijn op wat we hebben bereikt. Ik voel me zo gelukkig dat ik elke dag met zoveel waanzinnig getalenteerde mensen naar mijn werk heb mogen gaan. Ik kan niet wachten om het eindresultaat te zien wanneer het volgend jaar wereldwijd wordt gelanceerd op Prime Video!"

Tara Erer, hoofd Originals voor het Verenigd Koninkrijk en Noord-Europa, Amazon MGM Studios, zei: "Het was een absoluut genot om de scripts van James Wood tot leven te zien komen met onze ongelooflijke cast onder leiding van Jack, David en Carice. De wendingen zullen onze klanten op het puntje van hun stoel doen zitten!"

Tim Hincks, uitvoerend producent voor Expectation zegt: "Ik ben absoluut blij dat we dit buitengewone drama met Prime Video hebben gemaakt. James Wood heeft een briljant, duister en heerlijk script geschreven en de casting van David Duchovny, Carice van Houten en Jack Whitehall belooft Malice onmisbaar te maken."

De serie is geregisseerd door Mike Barker (Fargo, The Handmaid's Tale) en Leonora Lonsdale (Dangerous Liaisons, The Pale Horse).

Malice is een coproductie tussen Expectation en Tailspin Films. Uitvoerend producent voor Expectation is Tim Hincks, uitvoerend producenten voor Tailspin zijn Imogen Cooper en James Wood. Georgina Lowe is serieproducent en Amy Hubbard is castingdirecteur.

Meer foto's van Malice staan hieronder.

15800 Malice foto 2

15800 Malice foto 3

15800 Malice foto 4

15800 Malice foto 5

15800 Malice foto 6

15800 Malice foto 7
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten