Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Teaser trailer onthuld voor Doctor Odyssey met Joshua Jackson

Teaser trailer onthuld voor Doctor Odyssey met Joshua Jackson

Joshua Jackson is klaar om de zeilen bij te zetten in ABC's Doctor Odyssey, zoals te zien is in een korte teaser trailer die is vrijgegeven.
Zoals bij elke serie van Ryan Murphy worden er geen details over de première onthuld. Zoals de titel al suggereert, wordt Doctor Odyssey verondersteld een medische procedure te zijn die zich afspeelt op een cruiseschip, wat lijkt te worden bevestigd in de teaser trailer.



"Doctor, het is jouw taak om iedereen in leven te houden", zegt Don Johnson tegen Doctor Odyssey (Jackson, foto) seconden voordat deze begint met reanimeren van iemand aan boord.

Een paar tellen eerder verlenen de personages van Phillipa Soo en Sean Teale hulp aan de titeldokter. De namen van Johnson, Soo en Teale's personages zijn nog niet bekend.

Doctor Odyssey is geschreven en geproduceerd door Murphy, Jackson, Johnson, Jon Robin Baitz en Joe Baken. Paris Barclay regisseert en produceert. Eric Paquette, Alexis Martin Woodall, Eric Kovtun, Scott Robertson en Nissa Diederich produceren ook.

De serie gaat op donderdag 26 september in première op ABC en Hulu.

Bekijk de teaser trailer hieronder.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten