Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
FX onthult teaser trailer voor American Sports Story

FX onthult teaser trailer voor American Sports Story

American Sports Story komt volgende maand uit en FX heeft een teaser trailer vrijgegeven voor de nieuwe anthologie-dramaserie.
American Sports Story richt zich in het eerste seizoen op de gevallen NFL-ster Aaron Hernandez. Er zijn tien afleveringen geproduceerd voor het seizoen.

Josh Rivera, Jaylen Barron, Lindsay Mendez, Ean Castellano, Tammy Blanchard, Tony Yazbeck, Patrick Schwarzenegger, Thomas Sadoski, Jake Cannavale en Norbert Leo Butz spelen de hoofdrollen in de serie.

15840 American Sports Story

FX deelde het volgende over de aankomende serie:

"De verbluffende val uit de gratie. Officiële teaser trailer voor FX's American Sports Story: Aaron Hernandez. Première op FX op dinsdag 17 september. Stream op Hulu."

De eerste aflevering van FX's American Sports Story is gebaseerd op de podcast Gladiator: Aaron Hernandez and Football Inc. van The Boston Globe en Wondery. De gelimiteerde serie van tien afleveringen brengt de opkomst en ondergang van NFL-superster Aaron Hernandez in kaart en onderzoekt de verschillende aspecten van zijn identiteit, zijn familie, zijn carrière, zijn zelfmoord en hun nalatenschap in de sport en de Amerikaanse cultuur.

American Sports Story: Aaron Hernandez wordt geproduceerd door Ryan Murphy, Stuart Zicherman, Nina Jacobson, Brad Simpson, Alexis Martin Woodall, Eric Kovtun, Scott Robertson en Carl Franklin. Hernan Lopez en Marshall Lewy van Wondery zijn ook de uitvoerende producenten naast Linda Pizzuti Henry en Ira Napoliello van The Boston Globe. De serie wordt geproduceerd door 20th Television.

De trailer voor de nieuwe serie staat hieronder.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten