Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Trailer voor American Sports Story: Aaron Hernandez vrijgegeven door FX

Trailer voor American Sports Story: Aaron Hernandez vrijgegeven door FX

FX onthult de trailer voor American Sports Story, die volgende maand in première gaat.
Het eerste seizoen volgt de getroebleerde NFL-ster Aaron Hernandez. In de trailer is Josh Rivera te zien als de beruchte tight end, die zijn American Football-carrière in kaart brengt vanaf de middelbare school, via zijn tijd aan de Universiteit van Florida tot aan zijn drie seizoenen bij de New England Patriots van Tom Brady, inclusief een Super Bowl-optreden voordat hij werd gearresteerd en veroordeeld voor de moord op Odin Lloyd in 2013.

15840 American Sports Story

Terwijl Hernandez op het veld een razendsnelle weg aflegt, wordt zijn leven buiten het veld steeds onstabieler. Op een bepaald moment in de trailer krijgt hij te horen van iemand: "Niemand twijfelt aan je atletisch vermogen, Aaron. Ze twijfelen aan je karakter."

Het eerste seizoen van American Sports Story is gebaseerd op de podcast Gladiator: Aaron Hernandez and Football Inc. van The Boston Globe en Wondery. De gelimiteerde serie brengt de opkomst en ondergang van Hernandez in kaart en verkent de verschillende aspecten van zijn identiteit, zijn familie, zijn carrière, zijn zelfmoord in 2017 op 27-jarige leeftijd en zijn nalatenschap in de sport en de Amerikaanse cultuur.

In de serie spelen ook Jaylen Barron, Lindsay Mendez, Ean Castellanos, Tammy Blanchard, Tony Yazbeck, Thomas Sadoski, Jake Cannavale, Patrick Schwarzenegger als Tim Tebow en Norbert Leo Butz als de legendarische Patriots-coach Bill Belichick.

American Sports Story: Aaron Hernandez wordt geproduceerd door Ryan Murphy, Stuart Zicherman, Nina Jacobson, Brad Simpson, Alexis Martin Woodall, Eric Kovtun, Scott Robertson en Carl Franklin.

Hernan Lopez en Marshall Lewy van Wondery zijn ook de uitvoerende producenten naast Linda Pizzuti Henry en Ira Napoliello van The Boston Globe. De serie wordt geproduceerd door 20th Television.

De première van American Sports Story: Aaron Hernandez is op dinsdag 17 september. Bekijk de trailer hieronder.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten