Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Eerste blik op Glen Powell als titelpersonage in Hulu's comedyserie Chad Powers

Eerste blik op Glen Powell als titelpersonage in Hulu's comedyserie Chad Powers

Hulu heeft een eerste blik vrijgegeven van Glen Powell in zijn rol in de comedyserie Chad Powers.
In de half uur durende serie, mede-gecreëerd en geproduceerd door Powell en Michael Waldron, wanneer slecht gedrag de college-carrière van de populaire quarterback Russ Holliday (Powell, foto onder) onderuit haalt, vermomt hij zichzelf en gaat naar een worstelend Southern American Football-team als de getalenteerde, minzame Chad Powers.

15944 Chad Powers

De comedyserie is gebaseerd op de sketch van NFL Films en Omaha Productions die werd uitgezonden op ESPN+ als onderdeel van de Eli's Places-serie.

Manning is uitvoerend producent, samen met Peyton Manning van Omaha Productions, Jamie Horowitz, Ben Brown en ESPN. Waldron, die samen met Powell het script voor de pilot schreef, en Adam Fasullo produceren voor Anomaly Pictures. Powell is uitvoerend producent onder zijn productiebedrijf Brainstorm.

Quentin Plair en Wynn Everett hebben zich onlangs bij Chad Powers gevoegd als vaste acteurs. Plair zal Coach Byrd spelen en Everett zal Tricia portretteren.

De cast van de serie bestaat verder uit Perry Mattfeld als Ricky, Frankie A. Rodriguez als Danny en Steve Zahn als Jake Hudson.

Tony Yacenda, bedenker van American Vandal, regisseerde de pilotaflevering voor Chad Powers. Yacenda regisseerde onlangs ook de Paramount+ serie Players en heeft meerdere afleveringen van de FXX-comedyserie Dave (2020) geregisseerd.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten