Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
FX onthult eerste teaser voor Alien: Earth

FX onthult eerste teaser voor Alien: Earth

Noah Hawley's FX-serie Alien: Earth heeft de logline van de serie onthuld en ging de wijde wereld in met een teaser.
De teaser van Alien: Earth werd eerder vertoond voor een beperkte groep gelukkige bioscoopbezoekers die Alien: Romulus bekeken.

De snelle clip toont een boze en verwilderde Xenomorph met donkere scherpe tanden en lippen die druipen van het kwijl. Maar is dat echt kwijl of zou het bloed kunnen zijn? Daar kom je in 2025 achter als de serie op Hulu in première gaat. Eén ding is in ieder geval zeker: Xeno heeft honger.

15966 Alien: Earth

Wanneer een mysterieus ruimteschip neerstort op aarde, doen een jonge vrouw (Sydney Chandler) en een groepje tactische soldaten een noodlottige ontdekking waardoor ze oog in oog komen te staan met de grootste bedreiging van de planeet.

De serie wordt geleid door Chandler en heeft ook Alex Lawther, Timothy Olyphant, Essie Davis, Samuel Blenkin, Babou Ceesay, David Rysdahl, Adrian Edmondson, Adarsh Gourav, Jonathan Ajayi, Erana James, Lily Newmark, Diem Camille en Moe Bar-El in de hoofdrollen.

FX-baas John Landgraf heeft de serie eerder beschreven als een "grote fantasierijke heruitvinding" van de Alien-franchise en vergeleek het met Hawley's werk aan FX-hit Fargo. Hij bevestigde ook dat de serie "ontworpen is om een doorlopende serie te worden".

Bekijk de teaser hieronder.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
Vandaag, 17:50
Aha: een "grote fantasierijke heruitvinding" van Alien. Als ik dat soort marketingtaal hoor ben ik al erg voorzichtig en niet per definitie enthousiast.

De tijdlijn klopt niet want dit zou zich vele jaren voor de gebeurtenissen in Alien op Aarde afspelen . Maar dat is, volgens de mythologie, pas de tweede keer dat de mensheid de Alien tegenkwamen. Dus hoe ze dit nu weer gaan spinnen dat het wel klopt zou ik niet weten. Maar wellicht doen ze dat ook helemaal niet en gooien ze, net als bij Star Trek, gewoon ook hier 40 jaar aan opgebouwd verhaal down the drain.
Ik kijk eigenlijk wat dat betreft nergens meer van op.
0
Log in om een reactie achter te laten