Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix geeft trailer vrij van documentaire Our Oceans met Barack Obama als verteller

Netflix geeft trailer vrij van documentaire Our Oceans met Barack Obama als verteller

Netflix heeft een officiële trailer onthuld voor een documentaire genaamd Our Oceans, die later dit najaar beschikbaar komt voor streaming.
"De wereld zal nooit meer hetzelfde zijn als je hem eenmaal van onderaf hebt gezien."

Van Freeborne Media, Wild Space Productions, Higher Ground Productions, hetzelfde Emmy Award-winnende team achter Our Great National Parks, komt een ongekende vijfdelige kans om de ontzagwekkende dieren te ontmoeten die boven, binnen en diep onder de grote stroom leven die alles op aarde aandrijft en in stand houdt.

16079 Our Oceans foto

Oceanen zijn het kloppende hart van onze planeet, maar toch blijft er nog zoveel onbekend en onontdekt. Van de tropische warme wateren van de Indische Oceaan tot de vurige diepten van de Atlantische Oceaan, van de onvoorspelbare wateren van de Stille Oceaan die omgeven zijn door een ring van vuur, tot de ijskoude isolatie van de Zuidelijke en Noordelijke IJszee.

Deze vijfdelige natuurdocumentaire wordt verteld door president Barack Obama. Een opmerkelijke kijk op de buitengewone wereld onder de golven (en ook een beetje erboven).

Het verhaal begint onder onze oppervlakte. Onze oceanen zijn een poort naar het onbekende - maar de wezens die zich thuis voelen in hun mysterieuze diepten lijken meer op ons dan we ons ooit kunnen voorstellen. Our Oceans is een ongekende vijfdelige kans om de ontzagwekkende dieren te ontmoeten die boven, in en diep onder de grote stroom leven die alles op aarde aandrijft en in stand houdt.

Our Oceans is gemaakt door Obama's Higher Ground Productions voor Netflix. Geproduceerd door Jonathan Smith. Uitvoerend geproduceerd door James Honeyborne, Barack Obama en Michelle Obama. Met muziek van Ho Ling Tang. Gemaakt door Freeborne Media, Wild Space Productions en Higher Ground Productions. Netflix zal de documentaire Our Oceans vanaf woensdag 20 november op Netflix laten streamen.

Hieronder is de poster en de officiële trailer voor Our Oceans te bekijken.

16079 poster Our Oceans
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten