Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Castlid van NBC's comedyserie Night Court (2023) keert niet terug voor tweede seizoen

Een belangrijk castlid zal ontbreken wanneer Night Court (2023) vanavond op NBC terugkeert met seizoen twee.

Kapil Talwalkar, die griffier Neil speelde in het eerste seizoen, heeft de serie verlaten omdat de comedyserie heeft besloten om een nieuwe creatieve richting in te gaan.

Naast zijn rol in de rechtbank van rechter Abby Stone (Melissa Rauch), werd Neil in seizoen één ook klaargestoomd voor een mogelijke romantische toekomst met haar, toen de relatie tussen Abby en verloofde Rand op de klippen liep.

14567 Night Court (2023) foto

"Ze is heel erg een plattelandsmeisje en een plattelandsmuis die nu een stadsmuis probeert te worden. Dat is geen vergelijking met mijn grootte, maar het klopt wel," grapte Rauch in een interview voorafgaand aan de première van de serie in januari.

"Ze heeft een relatie met Rand, die een deel van haar leven is voordat ze naar New York kwam en ze probeert dat echt vast te houden. We horen haar vaak over hem praten. Maar terwijl ze eindelijk haar draai vindt in New York en zich realiseert wat ze wil, komt ze ook in het reine met wat ze wil in haar relatie. En het zet ook een soort van driehoeksverhouding op met Neil en wat zijn gevoelens voor haar zouden kunnen zijn - dat zullen we gaandeweg ontdekken en we zullen zien hoe dat zich ontvouwt," deelde ze.

Hieronder kun je een first-look van het tweede seizoen van Night Court (2023) bekijken.

Seizoen twee zal meer in de traditie van het originele Night Court staan, waarin verschillende persoonlijkheden, karakters en perspectieven naar voren kwamen," onthullen bronnen dicht bij de productie.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Best Dan
The Best Dan
02x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Night Court (2023)