Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Night Court (2023) voegt Wendie Malick toe aan de cast van het derde seizoen

De NBC-comedyserie Night Court (2023) heeft Wendie Malick gecast als de nieuwe aanklager Julianne Walters in seizoen drie.

In Night Court (2023), met Melissa Rauch en John Larroquette in de hoofdrollen, treedt de eeuwig optimistische Abby Stone (Rauch) in de voetsporen van haar overleden vader, rechter Harry Stone, als ze de uitdaging aangaat om toezicht te houden op de nachtdienst van een rechtbank in Manhattan.

Abby ziet altijd het beste in mensen en haar passie voor gerechtigheid is onmiskenbaar. In haar zoektocht om orde en waardigheid te brengen in de rechtbank en de kleurrijke bende van buitenbeentjes in toom te houden, schakelt ze voormalig officier van justitie Dan Fielding in om te dienen als de openbare verdediger van de rechtbank.



Julianne (Malick, foto) is nieuw voor de meesten, maar niet voor Dan (John Larroquette), haar vroegere liefdesinteresse. Ze wordt beschreven als "een gereformeerde veroordeelde" die "een verfijnde, slimme vrouw en bekwame advocaat is die weet hoe ze een lepel recht kan krijgen". Ze zal iedereen in het gerechtsgebouw scherp houden. De positie van openbare aanklager was vrijgekomen nadat India de Beaufort eind mei uit de serie stapte.

Het derde seizoen van Night Court (2023) gaat op dinsdag 19 november in een nieuw tijdslot om 20.30 uur van start.

Night Court (2023), van uitvoerend producent en schrijver Dan Rubin, is gebaseerd op de oorspronkelijke succesvolle serie die negen seizoenen lang op NBC te zien was.

Uitvoerend producenten zijn Melissa Rauch, Winston Rauch, John Larroquette, Mat Harawitz, Lon Zimmet, Lindsey Shockley en Mona Garcea. De serie wordt geproduceerd door Rauch's After January Productions in samenwerking met Warner Bros. Television en Universal Television, een divisie van Universal Studio Group.

Malick ontving vier Cable Ace Awards voor haar rol in de HBO-comedyserie Dream On, en kreeg een Golden Globe en twee Emmy Award-nominaties voor haar rol in Just Shoot Me van NBC.

Andere rollen zijn in onder andere NBC's Frasier, ABC's Jake in Progress, TV Land's Hot in Cleveland, Rush Hour van CBS, The Ranch en Dear White People van Netflix, en Physical en Shrinking van Apple TV+.
Vorige aflevering
The Best Dan
The Best Dan
02x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Night Court (2023)