Leuk?
2
3
Bekijk stemmen

Geen tweede seizoen voor Night Sky

Prime Video gaat niet verder met de sciencefictionserie Night Sky, met in de hoofdrollen Sissy Spacek en J.K. Simmons.

Op 20 mei ging de serie in première en nu meer dan een maand na de allerlaatste achtste aflevering heeft Prime Video besloten er geen tweede seizoen aan vast te plakken.

In Night Sky ontdekten het echtpaar Franklin en Irene York jaren geleden een kamer begraven in hun achtertuin die op onverklaarbare wijze leidt naar een vreemde, verlaten planeet. Sindsdien hebben ze hun geheim zorgvuldig bewaard, maar wanneer een raadselachtige jongeman hun leven binnenkomt, wordt het stille bestaan ​​van de Yorks snel op zijn kop gezet en blijkt de mysterieuze kamer die ze zo goed dachten te kennen, veel meer te zijn dan ze ooit hadden gedacht.

Night Sky

De dramaserie die voor een groot deel positieve recensie kreeg heeft niet het grote publiek weten te bereiken. Dit terwijl de kosten van de serie aanzienlijk waren. Maar ondanks de tegenvallende kijkersaantallen heeft de serie toch wereldfaam bereikt. Dat komt omdat de allereerste aflevering de ruimte in is gegaan. De serie heeft de verste afstand bereikt, met behulp van Amazon Web Services, SES en Intelsat. Hierdoor is Prime Video ook de eerste streamer die in de ruimte een serie heeft uitgezonden.
Video on youtube
Vorige aflevering
Compensation
Compensation
01x08
Leuk?
2
3
Bekijk stemmen

Reacties (8)

avatar_BlackBiker
06 jul 2022 16:23 -
Ik vind het jammer, want in de laatste aflevering werden maar liefst drie verhaallijnen opgezet voor het volgende seizoen, maar eerlijk gezegd verbaasd het me ook niet echt.
Te veel mixed genre denk ik waardoor de doelgroep onduidelijk werd en ook niet gevonden werd.
Reageer
avatar_JazzySOB
14 Mei 2023 12:30
Bijgewerkt op: 14 Mei 2023 12:51
Heb de serie onlangs ook gekeken en vond hem, ondanks het wel erg grote aandeel aan langdradig familie-drama, best wel leuk. En ja hoor, weer wordt een Sci-Fi serie met veel potentie gecancelled. Dit verhaal met die "poorten" had goed uitgebouwd kunnen worden, mogelijkheden ten over. Net als met de "ring" in The Expanse, die ook om belachelijke redenen gecanceld is. Daar had men hele seizoenen kunnen maken met de verkenning van andere zonnestelsels. Ik vraag me echt af, waarom worden er zo veel van dit soort goede series gemaakt als men ze na één seizoen al weer cancelt? En dan bullshit-series als The Orville (ik ben allergisch voor comedy) die elke keer gerenewed worden. Wel jammer dat in het hele seizoen van Night Sky verder niets met die verre locatie op een andere planeet is gedaan. Er is alleen maar gereisd tussen plaatsen op Aarde. Pas in de laatste aflevering zag je iets meer van die verre locatie en was de laatste scene duidelijk een cliffhanger. Nou, juist als het interessant begint te worden zullen we daar dus niks meer van zien..
Reageer
avatar_Spheric
06 jul 2022 16:28 -
Oooh. Was een traag seizoen met heel veel onbeantwoorde vragen maar genoot wel van her gezapige tempo. Heel jammer
Reageer
avatar_JazzySOB
14 Mei 2023 12:33
Bijgewerkt op: 14 Mei 2023 12:52
Het tempo vond ik juist te gezapig. Te veel family drama wat best wel wat minder langdradig had gekund. Desondanks een interessante serie met veel mysterie. Zoals wie heeft die poorten gebouwd en wie is die organisatie die ze gebruikt en waarom? Op die vragen krijgen we dus geen antwoord meer.
Reageer
avatar_lelystadse
06 jul 2022 18:55 -
Zo daar baal ik ook van ik keek uit naar de ontknoping
Reageer
avatar_JanWillemK
07 jul 2022 09:17 - 07 jul 2022 09:18
Hele rustige en relaxte serie. Ik ben er niet kapot van dat de serie gecanceld is maar had wel graag een vervolg gezien.
Het acteerwerk van de meeste was nou ook niet echt goed, op Sissy Spacek en J.K. Simmons na die het wel uitstekend deden. De kleindochter Denise die gespeelt werd door Kiah McKirnan vond ik ook nog wel goed.
Reageer
avatar_thales
10 jul 2022 17:03 -
Balen, was echt super goede serie
Reageer
avatar_JazzySOB
14 Mei 2023 12:41 - 14 Mei 2023 12:48
Ondanks het grote aandeel aan family drama best een leuke mysterieuze serie waarvan je steeds de volgende aflevering wil zien. Het acteerwerk was best wel te pruimen en speelde Sissy Spacec overtuigend en ook J.K. Simmons die eerder een zeer sterke rol vertolkte in Counterpart (aanrader als je van dit soort series houdt) vond ik erg goed. Die kleindochter Denise vond ik geen toevoeging hebben en is duidelijk in de serie gezet voor de bekende woke redenen. Maar erg jammer dat de serie stopt! Het is trouwens wel opvallend dat van de meeste series de seizoenen steeds korter worden. Bij acht afleveringen houdt het tegenwoordig al op zodat zo'n seizoen voorbij is voor je het weet. Helaas is dit een trend die zich doorzet.
Reageer
Night Sky