Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Hulu bestelt een tweede seizoen van gelimiteerde serie Nine Perfect Strangers

Hulu heeft naar verluidt de Nine Perfect Strangers televisieserie vernieuwd voor een tweede seizoen.

Het eerste seizoen van Nine Perfect Strangers bestond uit acht afleveringen en werd uitgebracht in augustus en september van 2021.

Nine Perfect Strangers is een dramaserie gemaakt door David E. Kelley en John Henry Butterworth en is gebaseerd op de roman van Liane Moriarty. In het eerste seizoen spelen Nicole Kidman, Melissa McCarthy, Michael Shannon, Luke Evans, Bobby Cannavale, Regina Hall, Samara Weaving, Melvin Gregg, Asher Keddie, Grace Van Patten, Tiffany Boone en Manny Jacinto de hoofdrollen.

Nine Perfect Strangers

Het verhaal speelt zich af in een kuuroord dat genezing en transformatie belooft. Negen gestreste stadsbewoners proberen op weg te gaan naar een betere manier van leven. Tijdens deze tiendaagse retraite waakt de directrice van het resort, Masha Dmitrichenko (Kidman), over hen, een vrouw met een missie om hun vermoeide geesten en lichamen nieuw leven in te blazen. Deze negen 'perfecte' vreemden hebben echter geen idee wat hen te wachten staat.

De serie werd aangekondigd als een gelimiteerde serie, maar werd veranderd in een doorlopende serie toen het Hulu's meest bekeken originele serie werd op de premièredag en records brak voor vijf kijkdagen.

Verwacht wordt dat het tweede seizoen het basisformaat van seizoen één zal volgen met een nieuwe groep gestresste mensen die een ander resort in de Zwitserse Alpen bezoeken dat wordt gerund door Kidmans personage. Murray Bartlett (The White Lotus), Maisie Richardson-Sellers (DC's Legends of Tomorrow), Liv Ullmann, Dolly de Leon en Aras Aydin zijn naar verluidt getekend voor seizoen twee, met andere rollen die nog moeten worden ingevuld.

Er is nog niet bekend wanneer seizoen twee van Nine Perfect Strangers zal beginnen.

Bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen van Nine Perfect Strangers.
Video on youtube
Vorige aflevering
Ever After
Ever After
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Futsudo
23 jun 2023 16:26 - 23 jun 2023 14:38
Laat maar komen want ik had me wel vermaakt met het eerste seizoen.
Reageer
Nine Perfect Strangers