Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Terugkeer Nicole Kidman naar Nine Perfect Strangers seizoen twee en meer castingnieuws

Nicole Kidman keert terug naar Nine Perfect Strangers en krijgt gezelschap van onder andere Henry Golding, Mark Strong en Lena Olin.

In seizoen twee van Nine Perfect Strangers, de Hulu-serie die gebaseerd is op de gelijknamige bestseller van Liane Moriarty, zal Kidman zal haar rol als Masha weer oppakken in de serie die zich afspeelt in een boutique gezondheids- en wellnessresort dat genezing en transformatie belooft. Als directeur van het resort geeft Masha nieuw elan aan de binnenkomende stadsbewoners die op zoek zijn naar een betere manier van leven.

Nine Perfect Strangers

In het tweede seizoen speelt Golding de rol van Peter. Strong speelt David en Olin speelt Helena. Zij voegen zich bij de eerder aangekondigde castleden Annie Murphy, Christine Baranski, Lucas Englander, muzikant King Princess, Murray Bartlett, Dolly de Leon, Maisie Richardson-Sellers en Aras Aydin.

Er is nog geen startdatum voor het tweede seizoen aangekondigd.

Nine Perfect Strangers begon als gelimiteerde serie in september 2021 en werd Hulu's meest bekeken Hulu Original ooit - drama, komedie, gelimiteerde serie of unscripted - zowel op de dag van de première als na vijf dagen op de dienst, volgens de streamer.

De serie is afkomstig van David E. Kelley, Bruna Papandrea's Made Up Stories, Kidman's Blossom Films en Fifth Season.

Golding speelde Snake Eyes in de derde G.I. Joe-film Snake Eyes uit 2021. Andere filmrollen zijn in onder andere de romantische comedy Last Christmas met Emilia Clarke en The Gentlemen van Guy Ritchie met Matthew McConaughey en Charlie Hunnam.

Strong gaat een rol spelen in de aankomende Dune-serie van HBO Max, Dune: Prophecy (voorheen getiteld Dune: The Sisterhood). Hij speelde eerder rollen in Temple van Sky One, Deep State van Fox en Low Winter Sun van AMC.

Olin zal te zien zijn in de Scandinavische serie The Darkness van Lasse Hallström. De Zweedse actrice was ook te zien in Prime Video's Hunters (2020), Riviera van Sky Atlantic en Alias van ABC.
Vorige aflevering
Ever After
Ever After
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Nine Perfect Strangers