Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Kristen Bell en Adam Brody vallen voor elkaar in romantische comedyserie Nobody Wants This

Kristen Bell en Adam Brody vallen voor elkaar in romantische comedyserie Nobody Wants This

Kristen Bell en Adam Brody pakken het onconventionele aan in de trailer van Netflix's Nobody Wants This.
In de trailer die werd vrijgegeven speelt Bell Joanne, een agnostische presentatrice van een podcast, die Noah (Brody), een rabbijn, ontmoet op een feestje. Aan het einde van de trailer vraagt Noah aan Joanne: "Is er een wereld waarin dit werkt?"

15954 Nobody Wants This

"Wanneer ze naar buiten lopen - samen - kan het onwaarschijnlijke paar, Joanne en Noah, zien dat er iets tussen hen is," luidt de synopsis. "Maar ook potentieel tussen hen, met hun verschillende kijk op het leven, alle moderne obstakels voor de liefde en hun soms goedbedoelende, soms saboterende families - waaronder haar zus Morgan (Justine Lupe) en zijn broer Sasha (Timothy Simons)."

In een gesprek met Tudum zei bedenker Erin Foster dat "de serie geen politieke statements maakt" vanwege de plotpunten rondom religie. Foster bekeerde zich als volwassene tot het Jodendom en zei dat ze "een Joods verhaal wilde vertellen, maar vanuit het perspectief van een buitenstaander voor iemand die voor het Jodendom koos".

"Deze serie is gebaseerd op de enige goede beslissing die ik ooit heb genomen: vallen voor een leuke Joodse jongen," vervolgt Foster. "Ik realiseerde me dat gelukkig zijn veel moeilijker is dan ellendig zijn - er is niets om over te klagen. Dus heb ik deze serie gemaakt, gebaseerd op alle manieren waarop het vinden van de juiste persoon zo moeilijk kan zijn."

Alle tien afleveringen van Nobody Wants This gaan op donderdag 26 september in première op Netflix. De serie wordt geproduceerd door 20th Television in samenwerking met Steven Levitan Productions.

Bekijk hieronder de trailer.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten