Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Masterpiece kondigt premièredatum aan voor Nolly met Helena Bonham Carter

Masterpiece heeft de premièredatum bekendgemaakt en een trailer vrijgegeven voor de aankomende miniserie Nolly.

Helena Bonham Carter (The Crown) speelt de rol van Noele 'Nolly' Gordon, een van de beroemdste gezichten op de Britse televisie in de jaren zestig en zeventig.

Nolly speelde Meg Richardson in de populaire ITV soap Crossroads voordat ze abrupt werd ontslagen op het hoogtepunt van het succes van de serie. Met de woorden van de baas "aan alle goede dingen komt een eind" in haar oren, werd Gordon uit de serie gegooid die bijna twintig jaar lang haar leven was geweest. Haar ontslag was voorpaginanieuws.

Nolly

Nolly gaat in première op zondag 17 maart 2024 op PBS. In de serie spelen ook Mark Gatiss (Sherlock, Game of Thrones), Con O'Neil (Our Flag Means Death, Happy Valley). Max Brown (The Royals, Beauty and the Beast), Antonia Bernath (Downton Abbey, The Astronaut Wives Club) en Bethany Antonia (House of the Dragon, Stay Close) hoofdrollen. Begin dit jaar kwam de serie al op de nieuwe Britse streamer ITVX en zal op een latere datum ook op ITV te zien zijn.

De biopic komt van It's a Sin-bedenker Russell T Davies en wordt geproduceerd door ITV Studios-gesteunde Quay Street Productions.

Hieronder kun je de trailer voor Nolly bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 3
Episode 3
01x03
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Nolly