Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Of Kings and Prophets gecanceled na twee uitgezonden afleveringen

ABC heeft haar ambitieuze zwaarden-en-sandalen drama Of Kings and Prophets geannuleerd na twee rampzalige gewaardeerde afleveringen.

Na de tweede aflevering van deze week, trok de Game of Thrones ripoff slechts 2,4 miljoen kijkers en een 0,5 demografische beoordeling, die een daling van 27 en 37 procent van het schrikbarend lagere debuut vertegenwoordigt.

Oorspronkelijk gepland om vorig najaar gelanceerd te worden op het zondagavond tijdslot van 22:00 (nu in handen van Quantico), werd Prophets opgeschort tot halverwege het seizoen na een aantal creatieve botsingen die de hercasting van een aantal belangrijke rollen opleverde, kan de ondergang van de serie nu samen worden genoemd met de snelle ineenstorting van ABC's Wicked City, die in november werd gecanceled na drie afleveringen.
Of Kings and Prophets' overige acht afleveringen (die al zijn opgenomen) zullen waarschijnlijk digitaal beschikbaar worden gemaakt zoals dit ook is gebeurd met Wicked City.

Vorige aflevering
No King is Saved
No King is Saved
01x09
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
18 maa 2016 11:55 -
Ben er al niet eens aan begonnen. Zulke series werken haast nooit op een gewoon netwerk. Daarvoor moeten ze te braaf blijven met geweld, bloed, bloot en taalgebruik. Dit soort series moet je via de kabel uitzenden.
Reageer
avatar_alexanderleveld
19 maa 2016 02:38 -
Ik wilde net zeggen inderdaad. Zonder ook maar iets te hoeven zien, was het zeer te verwachten dat deze serie gecanceld zou worden.
Reageer
avatar_anonymous
19 maa 2016 11:00 -
Bespaar jullie ook maar de moeite. Ik heb 'em gezien en het was (naast dat deze serie überhaupt al gedoemd was) geen beste serie.
Reageer
Of Kings and Prophets