Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

HBO vernieuwt Jason Momoa's docu-serie On the Roam met een tweede seizoen

Jason Momoa's On the Roam komt terug voor een tweede seizoen. HBO Max had de docu-serie al vernieuwd vóórdat de laatste twee afleveringen van het eerste seizoen vorige week verschenen.

On the Roam is een achtdelige filmische docu-serie, gemaakt, geregisseerd en geproduceerd door Momoa. De docu-serie volgt de actiester (Game of Thrones, Frontier (2016), See), terwijl hij door het land reist op zoek naar kunst, avontuur en vriendschap door de lens van vakmanschap.

On the Roam

"Het is een absolute eer om met Warner Bros. Discovery en HBO Max te werken aan nog een seizoen van On the Roam; het is een droom die uitkomt!", aldus Momoa. "Ik heb mijn hart en ziel in deze serie gestopt, en ik vind het geweldig om weer een seizoen lang in de ongetemde schoonheid van On the Roam te duiken - het wordt een buitengewoon avontuur!"

Nina Rosenstein, EVP, HBO Programming, Late Night & Specials, voegt hieraan toe: "We zijn zo blij dat we nog een seizoen met Jason op pad gaan. Zijn passie straalt door in elke aflevering en het plezier dat hij beleeft aan het introduceren van deze geweldige ambachtslieden is aanstekelijk. Het is zo'n prachtig gemaakte serie en we hopen dat het publiek geïnspireerd wordt om hun eigen passies te ontdekken."

Brian Mendoza is co-regisseur en uitvoerend producent van On the Roam met Momoa. Kyle Wheeler is ook uitvoerend producent. De serie wordt geproduceerd door James Mendoza en gecoproduceerd door Paris Herbert-Taylor.
Vorige aflevering
The Holy Grails
The Holy Grails
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
On the Roam