Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Het zevende seizoen het allerlaatste voor Once Upon a Time

Het zevende seizoen het allerlaatste voor Once Upon a Time

Vandaag heeft ABC het nieuws officieel gemaakt: het zevende seizoen van Once Upon a Time zal het allerlaatste seizoen worden.

De fantasyserie Once Upon a Time, die zich voornamelijk afspeelde in het vervloekte dorpje Storybrook, komt aan zijn einde. ABC heeft officieel laten weten dat het zevende seizoen het allerlaatste zal zijn voor de sprookjesserie. Het tweede deel van het zevende seizoen gaat op 2 maart verder, de seriefinale wordt verwacht in mei 2018.

De fantasyserie van de Alfabetzender ging in oktober 2011 in première en er zal na 155 afleveringen een einde komen aan de serie vol met sprookjesfiguren. De aankondiging is niet een grote verrassing. Zeker niet toen bleek dat enkele belangrijke hoofdrolspelers, Jennifer Morrison, Ginnifer Goodwin en Joshua Dallas, hadden aangegeven na het zesde seizoen niet verder te willen gaan met Once Upon a Time.

Het roer werd omgegooid na het zesde seizoen, na het vertrek van bovengenoemde castleden, in een poging om de serie te reden. Er kwam een nieuwe verhaallijn, er kwamen nieuwe karakters, maar de poging bleek te vergeefs, de kijkcijfers zakten meteen na de start van het zevende seizoen.

Vind je het jammer of terecht dat het zevende seizoen het laatste gaat zijn van Once Upon a Time?


Embed from Getty Images
Scène uit Once Upon a Time met de drie vertrokken acteurs Ginnifer Goodwin, Josh Dallas en Jennifer Morrison
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (7)

KE1992
7 februari 2018, 19:13
Een seizoen of twee te laat, maar ben nu wel blij dat ze het gaan beëindigen en dat we het weten :)
0
rotthierpeter
7 februari 2018, 20:04
In de nieuwe wending die het verhaal gekregen heeft in het zevende seizoen ontbreekt de magie van weleer. Ze hadden moeten afsluiten na seizoen 6
1
Simba55
8 februari 2018, 10:17
De serie heeft vind ik al te lang geduurd de magie ging er vanaf en Ginnifer Goodwill heb ik persoonlijk nooit een geloofwaardige sneeuwwitje gevonden dat vond ik wel jammer daar hadden ze beter Jennifer Morrison voor kunnen casten .
1
Cheyy
9 februari 2018, 20:36
Paar seizoenen te laat als je het mij vraagt en ik was in het begin toch wel een diehard fan.
0
cock1959
11 februari 2018, 12:55
Jammer dat de serie moet eindigen, zonder 3 van de 4 hoofd personages waar het mee begonnen is, dus hadden ze beter S6 als einde kunnen maken, met BV een 23 of 24ste aflevering, nu moeten/willen we het hele seizoen afzien, om een eventueel voldaan gevoel te krijgen.
0
elixer
6 maart 2018, 23:53
vind het jammer had toch graag nog meerdere seizoenen willen zien vond en vind het nog steeds een super leuke serie echt jammer dat hij niet verder gaat
1
shilane
25 februari 2022, 14:49
jammer dat het afgelopen is
0
Log in om een reactie achter te laten