Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vier nieuwe gezichten voor het tweede seizoen van One Piece (2023)

Netflix heeft zijn Baroque Works agenten gevonden voor het aankomende tweede seizoen van One Piece (2023).

De live-action adaptatie van Eiichiro Oda's manga-bestseller One Piece (2023) heeft acteurs gecast voor de vier schurken die belangrijke leden zijn van het criminele syndicaat.

15606 One Piece (2023)

David Dastmalchian (foto, links) is Mr. 3, Jazzara Jaslyn (foto, tweede van links) is Miss Valentine, Camrus Johnson (foto, tweede van rechts) speelt Mr. 5 en Daniel Lasker (foto, rechts) is Mr. 9. De vier personages komen rechtstreeks uit Oda's manga met piratenavonturen.

One Piece (2023) is gebaseerd op Oda's mangatitel en volgt de buitenaardse avonturen van Monkey D. Luffy (Iñaki Godoy) en zijn piratenbemanning terwijl ze exotische eilanden en eindeloze oceanen verkennen op zoek naar de ultieme schat One Piece om de volgende Piratenkoning te worden.

Naast Godoy zijn Mackenyu als Roronoa Zoro, Emily Rudd als Nami, Jacob Romero als Usopp en Taz Skylar als Sanji de hoofdrolspelers.

De cast bestaat verder uit McKinley Belcher III, Morgan Davies, Aidan Scott, Vincent Regan, Jeff Ward, Craig Fairbrass, Langley Kirkwood, Celeste Loots, Alexander Maniatis, Ilia Isorelýs Paulino, Chioma Umeala en Steven Ward.

Het eerste seizoen van de actie-avonturenserie stond 8 weken in de Global Top 10 van Netflix, bereikte de Top 10 in 93 landen en debuteerde op #1 in 46 landen. Het heeft ook een 95% Audience Score op Rotten Tomatoes van 10.000+ beoordelingen, een van de hoogste ooit voor een Netflix-serie.



Dastmalchian speelde de Polka-Dot Man in The Suicide Squad van James Gunn en had filmrollen in onder andere Ant-Man and the Wasp: Quantumania van Peyton Reed, Oppenheimer van Christopher Nolan en is binnenkort te zien in de horror-thriller Dust Bunny van Bryan Singer.

Op televisiegebied speelde Dastmalchian een terugkerende rol in MacGyver (2016) en is hij gecast in de aankomende sciencefictionserie Murderbot van Apple TV+.

Jaslyn speelde rollen in onder andere de Zuid-Afrikaanse misdaadserie Lioness (2021) en Warrior (2019) van Cinemax/HBO Max/Netflix. Johnson was te zien als Lucas 'Luke' Fox/Batwing in Batwoman van The CW. Lasker is vooral bekend van zijn rol als Furfur in Raised by Wolves (2020) van HBO Max.
Vorige aflevering
WORST IN THE EAST
WORST IN THE EAST
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
One Piece (2023)