Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Michael Cyril Creighton toegevoegd aan vaste cast Only Murders in the Building

Michael Cyril Creighton is voor seizoen drie van Hulu's succesvolle comedyserie Only Murders in the Building gepromoveerd naar vast lid van de cast.
Sinds het begin van de serie brengt Creighton het personage van Howard Morris tot leven, een inwoner van Arconia die van katten en roddels houdt. In de eerste twee seizoenen van de serie bevindt Howard zich midden in twee moordonderzoeken, die van Tim Kono in het eerste seizoen en die van Bunny Folger in seizoen twee, maar blijkt bij geen van beide betrokken te zijn geweest.



Creighton (foto) is te zien in Amazon Prime's laatste seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel. Hij was ook te zien in Showtime's Dexter: New Blood en won ook een Independent Spirit Award voor zijn optreden in de Oscar-winnende film Spotlight. Andere rollen in series had hij in Netflix's Dash & Lily, HBO'S High Maintenance (2016) en Amazon Prime's A League Of Their Own om er een paar te noemen.

Only Murders in the Building volgt drie vreemden (Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez) die een obsessie voor ware misdaad delen en er plotseling in verwikkeld raken. Wanneer een gruwelijke dood plaatsvindt in hun exclusieve flatgebouw aan de Upper West Side, vermoedt het trio moord en gebruikt het hun nauwkeurige kennis van 'true crime' om de waarheid te achterhalen.

Terwijl ze zelf een podcast opnemen om de zaak te documenteren, ontrafelen de drie de complexe geheimen van het gebouw die jaren teruggaan. Misschien nog explosiever zijn de leugens die ze elkaar vertellen. Al snel komt het bedreigde trio tot het besef dat er wel eens een moordenaar onder hen zou kunnen wonen terwijl ze racen om de toenemende aanwijzingen te ontcijferen voordat het te laat is.

De serie is van de co-creators en schrijvers Martin en John Hoffman. Zij produceren ook samen met Short, Gomez, This Is Us-bedenker Dan Fogelman en Jess Rosenthal. De serie wordt geproduceerd door 20th Television, een onderdeel van Disney Television Studios.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten