Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Startdatum derde seizoen Only Murders in the Building

Hulu's Emmy-genomineerde serie Only Murders in the Building komt dit jaar terug met zijn derde seizoen.

Only Murders in the Building volgt drie vreemden (Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez) die een obsessie voor ware misdaad delen en er plotseling in verwikkeld raken. Wanneer een gruwelijke dood plaatsvindt in hun exclusieve flatgebouw aan de Upper West Side, vermoedt het trio moord en gebruikt het hun nauwkeurige kennis van ware misdaad om de waarheid te onderzoeken.

Only Murders in the Building

Terwijl ze zelf een podcast opnemen om de zaak te documenteren, ontrafelen de drie de complexe geheimen van het gebouw die jaren teruggaan. Misschien nog explosiever zijn de leugens die ze elkaar vertellen. Al snel komt het bedreigde trio tot het besef dat er wel eens een moordenaar onder hen zou kunnen wonen terwijl ze racen om de toenemende aanwijzingen te ontcijferen voordat het te laat is.

Het derde seizoen van Only Murders in the Building gaat dinsdag 8 augustus van start. De datum werd dinsdag aangekondigd als onderdeel van Disney's Upfront presentatie.

Als die datum bekend klinkt, is dat omdat Steve Martin en Martin Short het zich hebben laten ontvallen tijdens een recente stop van hun comedy tour. Hulu wilde de datum toen echter niet bevestigen.

Only Murders in the Building

Zoals eerder gemeld, zal in seizoen drie van het moordmysterie drievoudig Oscar-winnares Meryl Streep (Big Little Lies) meespelen. Zij is een van de vele toevoegingen aan het A-lijst ensemble, dat nu bestaat uit Paul Rudd (die werd geïntroduceerd in de finale van seizoen twee), Jesse Williams (Grey's Anatomy) en Ashley Park (Emily in Paris). Zij voegen zich bij de terugkerende vaste acteurs Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez.

De serie is van de co-creators en schrijvers Martin en John Hoffman. Zij produceren ook samen met Short, Gomez, This Is Us-bedenker Dan Fogelman en Jess Rosenthal. De serie wordt geproduceerd door 20th Television, een onderdeel van Disney Television Studios.
Video on youtube
Vorige aflevering
Opening Night
Opening Night
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Only Murders in the Building