Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Only Murders in The Building zet moordmysterie voor derde seizoen uiteen in officiële trailer

Hulu's Only Murders in the Building is terug met nieuwe afleveringen in augustus en de eerste trailer voor seizoen drie schetst een nieuw mysterie.

Na de schokkende dood van acteur Ben Glenroy (Paul Rudd) in de finale van seizoen twee, onderzoeken Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) en Mabel (Selena Gomez) de tragedie die zich achter de schermen van Oliver's Broadway-show heeft afgespeeld. Geholpen door co-ster Loretta Durkin (Meryl Streep) ontdekt het trio dat deze zaak moeilijker te kraken is dan de Arconia-moorden, maar ze blijven optimistisch dat ze zullen vinden wie Oliver's hoofdrolspeler heeft vermoord terwijl hij ook probeert zijn show weer op poten te zetten.

Only Murders in the Building

"Deze moordenaar vinden is de enige manier om ooit een show te hebben," vertelt Mabel aan Oliver.

Met iedereen in het theater als mogelijke verdachte, heeft het trio hun werk voor de boeg. Hun fans krijgen in ieder geval een heel nieuw seizoen van hun podcast.

Only Murders in the Building is het werk van co-creators en schrijvers Steve Martin en John Hoffman. Martin en Hoffman produceren samen met Martin Short, Selena Gomez, This Is Us-bedenker Dan Fogelman en Jess Rosenthal. De serie wordt geproduceerd door 20th Television, een onderdeel van Disney Television Studios. Het derde seizoen is vanaf dinsdag 8 augustus te streamen.

Bekijk hieronder de trailer voor het derde seizoen van Only Murders in the Building.
Video on youtube
Vorige aflevering
Opening Night
Opening Night
03x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Only Murders in the Building