Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Only Murders in the Building seizoen vier gaat zich buiten Arcadia én New York afspelen

Oliver, Charles en Mabel nemen volgend seizoen een pauze in Arconia en vertrekken naar het zonnige Californië.

Seizoen vier van Only Murders in the Building zal het gebouw uit de titel verlaten - in ieder geval voor een tijdje. In het komende seizoen van Hulu's mysterie-komedie zullen Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez het gezellige Arconia appartementencomplex - en New York City - verlaten voor de glitter en glamour van Los Angeles.

Only Murders in the Building

In een nieuw interview tijdens de 2024 Winter Television Critics Association Press Tour, deelde Disney Television Group President Craig Erwich een verandering van locatie voor de serie:

"Nou, ik ben erg enthousiast om Steve, Martin en Selena een kleine pauze te zien nemen van het flatgebouw en naar Los Angeles te komen. Dus op dezelfde manier waarop John Hoffman het canvas van Broadway gebruikte om te vertellen wat volgens mij een van de meest unieke seizoenen was die je ooit hebt gezien, zal dezelfde unieke manier van Only Murders in the Building worden toegepast op Los Angeles, waar ik erg enthousiast over ben."

Erwich was verder niet erg spraakzaam over de andere plotontwikkelingen van seizoen vier, waarvan hij verschillende voltooide scripts heeft gelezen, waaronder een mogelijke terugkeer van Loretta Durkin (Meryl Streep), die in het derde seizoen debuteerde als de ster van Oliver Putnam (Short)'s Broadway productie en, uiteindelijk, zijn liefdesinteresse.

In de finale van het derde seizoen kreeg ze meerdere acteeraanbiedingen in Los Angeles. Hoewel Oliver vastbesloten was om in New York te blijven, kan zijn standpunt veranderd zijn - vooral in het licht van de schokkende conclusie van het vorige seizoen.

Het derde seizoen van Only Murders in the Building opende, net als alle voorgaande seizoenen, met een moord - in dit geval op Ben Glenroy (Paul Rudd), de arrogante hoofdrolspeler in Putnams Broadway-moordmysteriestuk Death Rattle. Zoals altijd heeft de politie geen flauw idee, waardoor Putnam zich opnieuw moet herenigen met de televisie-acteur Charles Haden-Savage (Martin) en de wereldvermoeide duizendjarige artieste Mabel Mora (Gomez) om de zaak op te lossen, één podcast per keer.

Only Murders in the Building debuteerde in de zomer van 2021 en was een groot succes voor Hulu. Het werd meteen na afloop van het derde seizoen vernieuwd met een vierde seizoen. De serie is gemaakt door Steve Martin en Grace and Frankie's John Hoffman en wordt geproduceerd door Martin, Gomez, Short en tv-hitmaker Dan Fogelman (This Is Us).

Seizoen vier van Only Murders in the Building is in productie en heeft nog geen releasedatum.
Vorige aflevering
Opening Night
Opening Night
03x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
19 feb 2024 15:10 -
Ik ben benieuwd. Het derde seizoen, waar ze "The Building" ook al een paar keer verlieten en Broadway een grote rol speelde, vond ik eigenlijk verreweg het minste seizoen. Nog wel leuk, maar niet zo leuk als de eerste twee seizoenen.
En nu gaan ze zelfs New York verlaten? Dan moeten ze eigenlijk de titel van de show aanpassen ;-)
Natuurlijk ga ik kijken, maar ik hoop dat ze hierdoor niet de oorspronkelijke charme van deze serie teniet doen.
Reageer
Only Murders in the Building