Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Desperate Housewives-actrice komt de cast van Only Murders in the Building in seizoen vier versterken

De cast voor het vierde seizoen van Hulu-hit Only Murders in the Building wordt uitgebreid met een actrice uit die andere serie-hit Desperate Housewives.

Eva Longoria is terug voor de camera's na een druk award-seizoen ter ondersteuning van haar regiedebuut Flamin' Hot. De actrice is gecast in een terugkerende rol in Hulu's Only Murders in the Building seizoen vier.

Details over het plot en de karakterbeschrijvingen van het nieuwe seizoen zijn nog niet bekend. We weten echter wel dat de nieuwe afleveringen zich zullen richten op het ontrafelen van de moord op Sazz Pataki (Jane Lynch), de verbijsterend identieke stuntdubbelganger van Charles-Haden Savage (Steve Martin) uit zijn jaren in de serie Brazzos en de heropleving daarvan in 2020.

Disney Television Group President Craig Erwich onthulde in een recent interview dat het trio Charles, Oliver (Martin Short) en Mabel (Selena Gomez) uit Only Murders in the Building het nieuwe seizoen zullen beginnen met een reis naar Los Angeles voordat ze terugkeren naar The Arconia in hun zoektocht naar de moordenaar van Sazz.



Het personage van Longoria (foto) wordt een integraal onderdeel van de wendingen in het onderzoek van dit seizoen, onthullen bronnen dicht bij de productie. Ze voegt zich bij Molly Shannon, het eerste nieuwe castlid dat is aangekondigd voor seizoen vier, in de rol van een zakenvrouw uit Los Angeles die veel geld in het laatje brengt en betrokken raakt bij het onderzoek in New York.

Longoria is onlangs begonnen met de promotie van haar nieuwe Apple TV+ serie Land of Women, waarin ze uitvoerend producent is en speelt tegenover Carmen Maura. De zes afleveringen durende dramaserie is geïnspireerd op de gelijknamige bestseller van Sandra Barneda en wordt zowel in het Spaans als in het Engels gepresenteerd.

Naast haar werk als regisseur, actrice en producent via haar productiemaatschappij UnbeliEVAble Entertainment, werkte Longoria afgelopen herfst samen met Cris Abrego om de nieuwe media holding en premium content studio Hyphenate Media Group op te richten. Land of Women is het eerste project van het bedrijf.

Longoria is met name bekend van haar rol als Gabrielle Solis in de succesvolle televisieserie Desperate Housewives van ABC. Daarnaast speelde zij in de BBC-miniserie Decline and Fall met Jack Whitehall en David Suchet.

Meryl Streep maakte onlangs haar terugkeer voor seizoen vier bekend in de rol van Loretta Durkin. In de finale van seizoen drie - na haar veelgeprezen optreden in Olivers Broadway-hit Death Rattle Dazzle - kreeg Loretta twee aanbiedingen voor producties waarvoor ze naar Los Angeles zou moeten verhuizen. Haar nieuwe minnaar Oliver vindt dit een goed idee omdat hij dan de City of Angels kan bezoeken. Mabel's nieuwe liefde Tobert (Jesse Williams) gaat ook naar het westen, en verrassend genoeg wil ze ook graag even weg uit New York.

De Emmy-genomineerde comedyserie, geproduceerd door 20th Television, is bedacht en geschreven door Steve Martin en John Hoffman, die ook de productie doen naast Short, Gomez, Dan Fogelman en Jess Rosenthal.
Vorige aflevering
Opening Night
Opening Night
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Only Murders in the Building