Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Productie voor vierde seizoen Only Murders in the Building is begonnen

De productie van het vierde seizoen van Only Murders in the Building is in volle gang. We krijgen een eerste blik op een on-set foto.

Craig Erwich, president van de Disney Television Group, onthulde onlangs in een interview dat het speurders-trio van Only Murders in the Building, Charles (Martin), Oliver (Short) en Mabel (Gomez), het nieuwe seizoen zou beginnen met een reis naar Los Angeles voordat ze terugkeren naar The Arconia op zoek naar de moordenaar van Sazz (Jane Lynch). Sazz was de stuntdubbelganger van Charles in zijn tijd als hoofdrolspeler in de serie Brazzos en de heropleving in 2020.

In de finale van seizoen drie overwogen Loretta (Meryl Streep), Oliver en Mabel om naar Los Angeles te verhuizen.

14922 Cast Only Murders in the Building

Op bovenstaande foto zijn hoofdrolspelers Selena Gomez, Steve Martin en Martin Short te zien op de set in Los Angeles.

Only Murders in the Building volgt drie vreemden (Martin, Short en Gomez) die een obsessie voor 'true crime' delen en er plotseling in verwikkeld raken. Wanneer er een gruwelijke dood plaatsvindt in hun exclusieve flatgebouw aan de Upper West Side, vermoedt het trio moord en gebruikt het hun nauwkeurige kennis van ware misdaad om de waarheid te achterhalen.

Only Murders in the Building, Hulu's meest bekeken originele comedyserie, wordt geproduceerd door 20th Television en is bedacht en geschreven door Martin en John Hoffman, die ook de uitvoerende productie op zich nemen, samen met Short, Gomez, Dan Fogelman en Jess Rosenthal.
Vorige aflevering
Opening Night
Opening Night
03x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Only Murders in the Building