Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Kumail Nanjiani gecast in vierde seizoen van Only Murders in the Building

Kumail Nanjiani is toegevoegd aan de cast van Only Murders in the Building voor seizoen vier, dat momenteel in productie is in Los Angeles.

Details over het plot en de karakterbeschrijvingen van het nieuwe seizoen zijn nog niet bekend. We weten echter wel dat de nieuwe afleveringen zich zullen richten op het ontrafelen van de moord op Sazz Pataki (Jane Lynch), de verbijsterend identieke stuntdubbelganger van Charles-Haden Savage (Steve Martin) uit zijn jaren in de serie Brazzos en de heropleving daarvan in 2020.

Craig Erwich, president van de Disney Television Group, onthulde in een recent interview dat het speurderstrio van Only Murders in the Building, Charles, Oliver (Martin Short) en Mabel (Selena Gomez), het nieuwe seizoen zal beginnen met een reis naar Los Angeles voordat ze terugkeren naar The Arconia op zoek naar de moordenaar van Sazz.



Nanjiani (foto) voegt zich bij de eerder aangekondigde nieuwe castleden Eva Longoria, Molly Shannon en Eugene Levy.

De acteur was in verschillende films en series te zien, zoals de miniserie Welcome to Chippendales (Hulu), de Star Wars-serie Obi-Wan Kenobi en de Marvel-film Eternals. Binnenkort is hij te zien in Ghostbusters: Frozen Empire.

Meryl Streep zal de rol van Loretta Durkin hernemen. In de finale van seizoen drie - na haar veelgeprezen optreden in Olivers Broadway-hit Death Rattle Dazzle - kreeg Loretta twee aanbiedingen voor producties waarvoor ze naar Los Angeles zou moeten verhuizen. Haar nieuwe minnaar Oliver vindt dit een goed idee omdat hij dan de City of Angels kan bezoeken. Mabel's nieuwe liefde Tobert (Jesse Williams) gaat ook naar het westen en verrassend genoeg wil Mabel ook graag even weg uit New York.

De Emmy-genomineerde comedyserie, geproduceerd door 20th Television, is bedacht en geschreven door Steve Martin en John Hoffman, die samen met Short, Gomez, Dan Fogelman en Jess Rosenthal de productie verzorgen.
Vorige aflevering
Opening Night
Opening Night
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Only Murders in the Building