Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Opnieuw grote casting voor Only Murders in the Building seizoen vier bekend gemaakt

Hulu heeft wederom een grote naam bekend gemaakt voor het vierde seizoen van de succesvolle serie Only Murders in the Building.

Zach Galifianakis is de laatste grote naam die zich aansluit bij de cast van Only Murders in the Building voor het vierde seizoen van de Hulu moordkomedie.

Galifianakis voegt zich bij de hoofdrolspelers/uitvoerend producenten Steve Martin, die ook de serie heeft bedacht, Martin Short en Selena Gomez, evenals de nieuwe acteurs Molly Shannon, Eva Longoria, Eugene Levy, Kumail Nanjiani en de terugkerende Meryl Streep.



Galifianakis (foto), bekend van The Hangover-filmtrilogie, is binnenkort te zien in de film Winner en vertolkt de stem van Jumba in de live-action verfilming van Disney's Lilo & Stitch. Hij was de bedenker/schrijver/uitvoerend producent/hoofdrolspeler van de FX-komediedrama Baskets, waarvoor hij in 2017 een Primetime Emmy Award-nominatie voor Outstanding Lead Actor in a Comedy Series ontving.

Alle nieuwe personages zullen een belangrijke rol spelen in het onderzoek naar de moord op Sazz Pataki (Jane Lynch), de stuntdubbelaar van Charles-Haden Savage (Martin) uit zijn jaren in de serie Brazzos en de heropleving in 2020.

Disney Television Group President Craig Erwich onthulde in een recent interview dat het trio speurders van Only Murders in the Building, Charles, Oliver (Short) en Mabel (Gomez), het nieuwe seizoen zal beginnen met een reis naar Los Angeles voordat ze terugkeren naar The Arconia in hun zoektocht naar de moordenaar van Sazz.

In de finale van het derde seizoen overwogen Loretta (Streep), Oliver en Mabel om naar Los Angeles te verhuizen.

Only Murders in the Building, Hulu's meest bekeken originele komedie, wordt geproduceerd door 20th Television en is bedacht en geschreven door Martin en John Hoffman, die ook de uitvoerende productie op zich nemen naast Short, Gomez, Dan Fogelman en Jess Rosenthal.
Vorige aflevering
Opening Night
Opening Night
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Only Murders in the Building