Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nieuwe acteurs in terugkerende rollen gecast voor Only Murders in the Building seizoen vier

Only Murders in the Building breidt zijn terugkerende cast uit met Desmin Borges, Siena Werber en nieuwkomer Lilian Rebelo.

Borges, Werber en Rebelo (van links naar rechts op de foto beneden) voegen zich bij de hoofdrolspelers/uitvoerende producenten Steve Martin, die ook de succesvolle serie op Hulu heeft bedacht, Martin Short en Selena Gomez, evenals de nieuwe spelers in terugkerende rollen Zach Galifianakis, Molly Shannon, Eva Longoria en Eugene Levy en de terugkerende Meryl Streep in het aankomende vierde seizoen.

15156 Desmin Borges, Siena Werber en Lilian Rebelo

Alle nieuwe personages zullen een belangrijke rol spelen in het onderzoek naar de moord op Sazz Pataki (Jane Lynch), de stuntdubbelaar van Charles-Haden Savage (Martin) uit zijn jaren in de serie Brazzos en de heropleving in 2020.

Disney Television Group President Craig Erwich onthulde in een recent interview met Deadline dat het trio van Only Murders In the Building, Charles, Oliver (Short) en Mabel (Gomez), het nieuwe seizoen zullen beginnen met een reis naar Los Angeles voordat ze terugkeren naar The Arconia in hun zoektocht naar de moordenaar van Sazz.

In de finale van seizoen drie overwogen Loretta (Streep), Oliver en Mabel om naar LA te verhuizen.

Only Murders in the Building, Hulu's meest bekeken originele comedyserie, wordt geproduceerd door 20th Television en is bedacht en geschreven door Martin en John Hoffman, die ook de uitvoerende productie op zich nemen, samen met Short, Gomez, Dan Fogelman en Jess Rosenthal.

Borges is misschien het meest bekend van zijn rol als Edgar in vijf seizoenen van FX's comedyserie You're the Worst. Hij speelde een vaste rol in HBO's The Time Traveler’s Wife. Andere recente rollen zijn in Welcome to Flatch van Fox, Prime Video's Utopia (2020), en dramedyserie Living with Yourself van Netflix.

Werber verscheen tegenover Catherine Keener en Rosa Salazar in de Netflix-serie Brand New Cherry Flavor en zal binnenkort te zien zijn in de gelimiteerde A24/HBO-serie The Sympathizer met Robert Downey Jr.
Vorige aflevering
Opening Night
Opening Night
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Only Murders in the Building