Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Only Murders in the Building onthult rollen voor Eugene Levy, Eva Longoria en Zach Galifianakis

Hulu-hit Only Murders in the Building gaat Hollywood op een belangrijke manier te lijf met seizoen vier.

Hoewel het algemene plot voor het seizoen grotendeels geheim bleef, werd half mei via een teaser trailer onthuld waarom het kerntrio Charles-Haden Savage (Steve Martin), Oliver Putnam (Martin Short) en Mabel (Selena Gomez) naar Los Angeles zou gaan. De teaser trailer kun je onderaan dit nieuwsbericht bekijken.

Only Murders in the Building

Charles, Oliver en Mabel worstelen met de schokkende gebeurtenissen aan het einde van seizoen drie rond vriendin en stuntdubbel van Charles, Sazz Pataki (Jane Lynch). Het onderzoek van het trio, dat zich afvraagt of Sazz of Charles het beoogde slachtoffer was, leidt hen naar Los Angeles waar een Hollywoodstudio een film over de podcast Only Murders voorbereidt.

Terwijl onze amateurspeurneuzen terug naar New York racen, beginnen ze aan een nog grotere epische reis - ze doorkruisen de binnenplaats van hun gebouw om zich te verdiepen in de verdraaide levens van de bewoners van de West Tower van Arconia.

Terugkerende hoofdrolspelers Meryl Streep, Michael Cyril Creighton en Da'Vine Joy Randolph krijgen gezelschap van Melissa McCarthy, Molly Shannon, Kumail Nanjiani en Richard Kind.

De rollen van Longoria, Levy en Galifianakis zijn nu onthuld in een achter de schermen-foto die is vrijgegeven door Hulu. Respectievelijk spelen de acteurs (als zichzelf) het originele trio Mabel, Charles en Oliver in de film die gebaseerd is op hun podcast Only Murders in the Building.

Seizoen vier van Only Murders in the Building gaat op dinsdag 27 augustus van start op Hulu. Een foto van de dubbelgangers vind je hieronder.

15585 Only Murders in the Building s4
Video on youtube
Vorige aflevering
Opening Night
Opening Night
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Only Murders in the Building