Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Oogappels van BNNVARA vernieuwd met een zesde seizoen

Het vijfde seizoen van Oogappels begint volgende week, maar ook daarna is het nog niet gedaan met de populaire Nederlandse serie.

Al vier seizoenen lang hebben we mogen genieten van de avonturen van de vier families uit Oogappels en volgende week wordt ook het vijfde seizoen afgetrapt. Maar de Nederlandse serie gaat daarmee nog niet van de buis.

Actrice Bracha Doesburgh heeft aan de VARAgids bevestigd dat een zesde seizoen zeker is. “We willen allemaal dat het nog even doorgaat” laat ze weten. Goed nieuws voor de fans! Wanneer seizoen zes precies verschijnt, is nog niet bekend. Dat zal waarschijnlijk pas in de nazomer van 2024 zijn.

Oogappels

Voordat we kunnen uitkijken naar het zesde seizoen, staat eerst seizoen vijf natuurlijk op het programma. Dit gaat op woensdag 13 september van start op NPO 1, waarna je wekelijks om 20:35 uur een nieuwe aflevering kunt verwachten. Meer van het bingen? Alle tien de afleveringen zijn direct vooruit te kijken op NLZIET en NPO Plus.

Het nieuwe seizoen draait om nieuwe levensfases. Kinderen gaan uit huis, carrières nemen een nieuwe wending en stelletjes gaan uit elkaar. Er belooft dus weer een hele hoop te gebeuren.

Oogappels is een Nederlandse dramaserie van BNNVARA. Deze serie draait om vier verschillende gezinnen waarvan de pubers op dezelfde middelbare school zitten. Alle ouders hebben te maken met de dagelijkse puberproblemen en verschillende ideeën over het oplossen hiervan.

Bekijk hieronder de trailer voor het vijfde seizoen van Oogappels.
Video on youtube
Vorige aflevering
Slotsom
Slotsom
05x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Oogappels