Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Eerste seizoen van BNNVara-serie Oogappels gaat in de herhaling bij NP0 3

Binnenkort worden de afleveringen van het eerste seizoen elke werkdag herhaald op televisie.

Het zesde seizoen van de dramaserie is momenteel in de maak en het eerste seizoen van Oogappels gaat op herhaling bij NPO 3: vanaf dinsdag 11 juni kun je elke werkdag rond de klok van half acht kijken naar een aflevering van het eerste seizoen, dat tevens in zijn geheel te zien is op NPO Plus.

15395 Oogappels

Oogappels volgt vier gezinnen in een middelgrote Nederlandse stad. De kinderen zitten allemaal op dezelfde middelbare school, maar de ouders hebben elk zo hun eigen manier van opvoeden.

In de eerste aflevering probeert Fabie (Bracha van Doesburgh) alle ballen in de lucht te houden, terwijl Merel (Malou Gorter) en Erik (Ramsey Nasr) zich voorbereiden op de komst van Chris. Op school wordt hard gewerkt aan een musical en Dina (Maryam Hassouni) en Tim (Jeroen Spitzenberger) worden door de juf van Max op het matje geroepen.

Oogappels werd geschreven door onder anderen Roos Ouwehand (De Joodse Raad) en won in 2023 de Gouden Televizier-Ring. De regie is in handen van Will Koopman, Antoinette Beumer en André van Duren.

Er wordt momenteel gewerkt aan een zesde seizoen en Malou Gorter liet al weten dat er daarna ook nog een zevende seizoen volgt.
Vorige aflevering
Slotsom
Slotsom
05x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Oogappels