Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Teaser vrijgegeven door AMC voor Orphan Black: Echoes met Krystin Ritter (Jessica Jones)

Teaser vrijgegeven door AMC voor Orphan Black: Echoes met Krystin Ritter (Jessica Jones)

AMC Networks heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Orphan Black: Echoes, een originele serie die zich afspeelt in het universum van Orphan Black.
De teaser van Orphan Black: Echoes, met in de hoofdrol Krysten Ritter, werd donderdag uitgebracht op New York Comic Con. De serie verschijnt in 2024 op AMC, AMC+ en BBC America.

"Wat is er mis met mij?" vraagt Krysten Ritter's Lucy in de openingsscène van de trailer. "Waarom weet ik niet wie ik ben?" Een gedesoriënteerde Lucy krijgt te horen dat ze "een procedure heeft ondergaan". We weten niet precies wat dat is, maar het is niet goed.

Orphan Black: Echoes

Orphan Black: Echoes neemt een diepe duik in de verkenning van de wetenschappelijke manipulatie van het menselijk bestaan. Het volgt een groep vrouwen die zich een weg banen in elkaars leven en beginnen aan een spannende reis, waarbij ze het mysterie van hun identiteit ontrafelen en een verscheurend verhaal van liefde en verraad onthullen.

Naast Ritter (Jessica Jones) spelen ook Keeley Hawes (The Midwich Cuckoos), Amanda Fix (High School) en Avan Jogia (The Stranger (2020)) mee.

Vandaag is ook bekendgemaakt dat Rya Kihlstedt (A Teacher) en Hiroyuki Liao (Barry) zich bij de cast hebben gevoegd in vaste rollen en dat Reed Diamond (The Mosquito Coast) gedurende het eerste seizoen een terugkerende rol zal hebben.

Kihlstedt portretteert Eleanor, een briljante, spijkerharde neurowetenschapper die zeer loyaal is aan haar dierbaren, waaronder haar vrouw en hun zoon. Ze is opgevoed door ouders uit de arbeidersklasse en heeft nooit iets cadeau gekregen. Ze is toegewijd aan haar werk en staat elke dag op met een unieke focus om een doorbraak in haar onderzoek te bewerkstelligen.

Liao speelt Darros, een zeer machtige self-made miljardair met een problematisch verleden. Darros is een man die altijd krijgt wat hij wil, ongeacht de prijs. Diamond is Tom, het voormalige militaire, no-nonsense hoofd van de bedrijfsbeveiliging van de Darros Foundation.

Anna Fishko (Fear The Walking Dead) is bedenker, schrijver, showrunner en uitvoerend producent met John Fawcett, de medebedenker van de originele serie die ook zeventien afleveringen van alle vijf seizoenen regisseerde, als regisseur en uitvoerend producent.

David Fortier en Ivan Schneeberg, uitvoerend producenten van Boat Rocker bij de originele Orphan Black-serie, keren terug als uitvoerend producenten bij de nieuwe serie. Katie O'Connell Marsh, Nick Nantell en Kerry Appleyard zullen ook uitvoerend produceren voor Boat Rocker.

Hieronder kun je de teaser voor Orphan Black: Echoes bekijken.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten