Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Orphan Black: Echoes met Krysten Ritter binnenkort ook te zien in Nederland

Orphan Black: Echoes met Krysten Ritter binnenkort ook te zien in Nederland

De langverwachte serie Orphan Black: Echoes heeft eindelijk een Nederlandse releasedatum.
Orphan Black: Echoes, het vervolg op de succesvolle serie Orphan Black, komt naar Nederland. De NPO heeft de rechten voor de Nederlandse uitzendingen weten te bemachtigen. De serie startte vorig jaar al in de VS en nu is eindelijk bekend wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn.

Orphan Black: Echoes

Orphan Black: Echoes speelt zich af in de nabije toekomst en duikt diep in het onderzoek naar wetenschappelijke manipulatie van het menselijk bestaan. We volgen een groep vrouwen die een intrigerend web van levens en avonturen weven. Dit maakt de serie boeiend en actueel.

Fans van de originele serie zullen blij zijn om te horen dat John Fawcett, de maker van Orphan Black, terugkeert voor Orphan Black: Echoes. Hij zal de functie van regisseur en uitvoerend producent op zich nemen, samen met Anna Fishko, die is aangesteld als de seriemaker.

Krysten Ritter, die je wellicht kent van Breaking Bad en Jessica Jones, is gecast voor de rol van Lucy in Orphan Black: Echoes. De karakteromschrijving van Lucy door AMC omschrijft haar als een vrouw met een ondenkbaar verhaal die haar plek in de wereld probeert te vinden.

Verder zijn er ook rollen voor Keeley Hawes (Bodyguard), Amanda Fix (Daisy Jones & The Six), Avan Jogia (The Stranger (2020)) en James Hiroyuki Liao (Unforgettable).

Orphan Black: Echoes start donderdag 15 februari op NPO Start met elke week twee nieuwe afleveringen. Komende zomer wordt de serie tevens uitgezonden op NPO 3.

Hieronder kun je de trailer voor Orphan Black: Echoes bekijken.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

JanWillemK
9 januari 2024, 10:44
"De serie startte vorig jaar al in de VS en nu is eindelijk bekend wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn."
Er zijn in Amerika nog geen afleveringen uitgzonden en ook is het nog steeds onbekend wanneer de afleveringen van de serie daar zullen worden uitgezonden. Vandaar dat ik ook nog steeds niet op deze website kan aangeven dat ik de afleveringen al heb bekeken.
Het 1e seizoen is wel al in November uitgezonden in Australie.
1
Mandy1966
9 januari 2024, 10:56
Wij begrijpen dat het heel vervelend is, maar helaas moet je daarvoor bij TMDb zijn, zij kunnen de afleveringen er in zetten. Ook op Trakt staan er geen afleveringen.
Ik heb de datum erin gezet zoals deze op IMDb staat en ik heb er een slot op gezet. Ik hoop dat, ondanks TMDB, deze datums zullen blijven staan.
2
JanWillemK
9 januari 2024, 11:37
Ow, het was geen verwijt richting jullie verder. TMDB vertikt het om de datum aan te passen naar de datum van de uitgezonden afleveringen in Australia omdat het een Amerikaanse serie betreft. Daar kunnen jullie ook niets aan doen.

Wel bedankt voor het aanpassen van de datums!
2
Log in om een reactie achter te laten